- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most már késő.
Első körben úgy néz ki, így is egy öregebb PC lesz beállítva. Az Rpi egy oldalág, kiváncsi vagyok mennyire életképes, és ha igen, akkor hurrá. Amikor az árakat számolgattam, én naívan úgy gondoltam, hogy a 35 fontos (még csak nem is 35 dolláros) árhoz nem jön áfa. Ahogy a többi termékhez sem. Így viszont a sallangokkal 25e Ft-s ár hirtelen 34e Ft-s lett, és ez már azért annyira nem hangzik jól.
Bevallom én is beleestem abba a hibába, hogy elcsábított a roppant alacsonynak hangzó ár, és úgy gondoltam, hogy ArmPC-nek is bevállhat, a sima PC-hez képest klasszisokkal olcsóbban. Viszont egyre inkább úgy látom, hogy annyira nagyon nem olcsó, ellenben abból amit írsz, azt szűröm le, hogy a használhatósága is erősen korlátozott e téren. Ha meg egy erősebb Arm-os bázist nézek (mint a Hackberry A10 vagy a PandaBoard), akkor meg egyenesen ott tartok, hogy már egy olcsóbb Barebone PC-t ki lehet hozni belőle... :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óvodások homokozója
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest