Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz
whabaky #2405 üzenetére
Kijelzőt én is szalagkábellel szeretnék majd rákötni, de nem vagyok ennyire jártas az elektronikában, szóval megvárom az úttaposókat.
Az ötletek között nekem is egy autóba épített médiacenter fordult meg a fejemben, erre szerintem nagyon jól használható, illetve a versenysportban/pályára épített játszós autókban tudnám elképzelni mint telemetriai adat gyűjtő és élő diagnosztikai eszköz. Dream....dream...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- MIUI / HyperOS topik
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Asztali PC , i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Intel i3-10100F + RX 5500 XT 4GB + kingston hyperx fury 32gb 2x16gb + B460M-DS3H Félkonfig eladó
- HP ProDesk 600 G4 SFF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest