Hirdetés
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Szia!
Megoldódott, volt itthon 30 m másik kábelem, tömör, azt újradugóztam, az 568A szerint (mert ezzel kötöttem be most egy komplett termet a suliban és jó) (ami most nem ment az B verzió, figyeltem, h úgy kössem be, persze lehet h nem lett jó) és simán megkapta a címet. De azért még nem értem, hogy ha a laptopnak jó akkor a pinek miért nem. Mindegy, majd veszek még dugót aztán méretre igazítom. Egyébként az elvileg rossz kábel valami silány, alig tudtam ledugózni, amit meg megcsináltam az tömör réz, sokkal könnyebb dolgozni vele. Szóval lehet, hogy elkötöttem. Olvastam olyat, hogy ha elmegy egy érpár, még jó lehet, de áthallás, jelkésleltetés, stb léphet fel. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Netapp DS460C 60 Bay 12G 12gbps Storage Expansion Array- no HDD
- Sun Fire X4200 M2-2x AMD Opteron 2218 2.60GHz-32GB- no HDD
- Allied Telesyn AT-MCR12 (12 x AT-MC102XL)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann