Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Pulsar
üzenetére
Hát ha ugyanaz a rendszer ugyanazzal a kártyával másik ugyanolyan piben jó, akkor a pi a ludas.
Nekem volt egy régi made in china b, amelyiken hibás volt az smsc chip forrasztása. Melegedéskor vagy hozzáéréskor remekül fagyott. Futás közben ha tapogattam az smsc chipet, akkor eldobta a fájlrendszert. Persze előtte levezettem a feszültséget egy radiátoron, szal nem szikrázással

Múltkor vettem egy gázpákát és azzal ügyesen átmelegítettem, láttam hogy megolvad a lábainál az ón (a környező alkatrészeket alufólia gombócokkal óvtam). Azóta nem volt hiba, pedig direkt piszkáltam. Gagyi pákával nem tudtam így újramelegíteni, részben ezért is vettem inkább gáz égőset. Ez ilyen, rosszabb már nem lesz alapon történt

Sütős melegítést inkább nem próbáltam, mert félő hogy elfolynának a műanyag alkatrészek vagy lepotyog valami.
(#21674) Petike168
én még nem próbáltam, ha sikerül írd meg ide a tapasztalatodat
A kodi fórum szerint elvileg lehetséges [link], azt írja valaki, hogy csak annyi korlátja van, hogy a csatorna számozást nem használhatod a backendről, mivel két helyről is jönnek a számok. Így gondolom majd a kodi beszámozza valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Iqos cigaretta
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- 27% - GEEKOM A5 Mini! Ryzen 5 7430U / 16GB DDR4 / 512GB M.2 SSD!
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

wassermann