Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
jolti05
üzenetére
Hát amit Te és én linkeltem au USA-ból és nem valószínű, hogy onnan megkapod normális áron.
A mem kártyára meg olvass vissza rengetek instrukciót találsz. Nem kell 32 gb de az írási sebesség az alsó kicsi fileknél legyen 1-2 érték közt.
dualOS-t szeretnék? - bocs de nem tudom, hogy lehetséges-e.
(eBay-en láttam ~10,5e forintért - ez szvsz jó ár.
Milyen tápot ajánlanátok hozzá? - mindenképpen a 3-hoz eredeti táp illene, elég sok mindent akarsz vele csinálni és egész nap ott hagyva IGEN eredeti táp kellene.
Ezeket az infókat én is itt szereztem be az elmúlt fél év alatt végig kísérem a topikot.
Én most vettem alu házat az rpi2+B cuccomhoz mert a ventis szét esett 4 hónap alatt és hangos volt. Neked még hozzá jön a borda.
Ennyivel tudtam kiegészíteni. Szakmai témában sajnos nem tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Arc Raiders
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5800X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann