Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- hcl: Máté tíz pró
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEGU83
tag
Osztottam szoroztam, úgy döntöttem, hogy amire nekem kellene a gép az úgy nem lesz jó, ugye két variáns volt, vagy egy rpi3 vagy egy androidos tv box. Egy harmadik variánsnál döntöttem, valami használt mini pc amin elfut egy lájtos linux distro
még annyit engedjetek meg kedves pi-sek, hogy a véleményeteket kikérjem! Tehát amit korábban is írtam, követelmények: hdmi csatlakozási lehetőség, linux, kis fogyasztás, online alapcsatornák(m1,duna stb...) + filmletöltések mindez kábel tv helyett lenne mint tv okosítás, médialejátszó stb.... kérlek írjátok meg mit gondoltok erről. Ja beszéltem a rapsberry pi magyarországi képviseletével, ugyan azt megerősítették amit ti is, hogy ahogy amire én szeretném, nem tudom majd használni. Erre még írjatok légyszi és akkor én meg is köszöntem a fórum jó társaságát, válaszotokat! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Warships
- Windows 10
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- No Rest for the Wicked
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Asztali PC monitorral
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- HP ProDesk Mini Gépek! Bomba ár, kicsi készlet:( G2-G3-G4!
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÚJ! GAMER PC I5-14600KF RX 9060XT 16GB RTX 5060Ti 16GB RTX 5070Ti 16GB RTX 5080 32/64GB DDR5 számlás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest