- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHoNX
tag
válasz
azbest #21074 üzenetére
Jelenleg egy pi3-at hajtok. A gpio különbségekkel nagyjából tisztában vagyok de köszönöm a figyelmeztetést!
Nem kifejezetten hangrendszer. Ez gyakorlatilag egy z523-as logitech, 2.1-es hangfalszett. Egy picit túrtam a netet. Valahol belefutottam, hogy a zajosodást okozhatja a lankábelen gyüvő net is. Nem tudom pontosan mire gondolsz alacsony tápfesz alatt. A pi tápfeszére gondoltál vagy a hangfaléra? Maga a hangfal aktív így azt kilőném. A pi egy marha jó kérdés. Az a táp amit használok elvileg 2.5A és 5V de gyakorlatilag, hogy mi jön ki belőle még nem volt a mérésem tárgya. Maga a kábel amit használok hozzá az egy 10cm-es Nokia kábel. Minimális rajta a veszteség. A rákötött winyó viszont szépen lezabálja az átjutó teljesítményt.
szerk:
A szatelitek: 4ohm, 10% THD
A sub 6ohm, 10% THD(Nyílván a 10% THD nem egy életbiztosítás de a nemlétező vájtfülemnek megfeleltek eddig....)
Arra gondoltam, hogy mivel a szettnek van rca bemenete így azzal csökkenthető lenne a zajosság és a hardveres hangerőállítás is segítene ezen, bár a fene sem tudja...
Ettől függetlenül várom a visszajelzéseket, hátha van valakinek személyes tapasztalata a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest