- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHoNX
tag
válasz
azbest #21074 üzenetére
Jelenleg egy pi3-at hajtok. A gpio különbségekkel nagyjából tisztában vagyok de köszönöm a figyelmeztetést!
Nem kifejezetten hangrendszer. Ez gyakorlatilag egy z523-as logitech, 2.1-es hangfalszett. Egy picit túrtam a netet. Valahol belefutottam, hogy a zajosodást okozhatja a lankábelen gyüvő net is. Nem tudom pontosan mire gondolsz alacsony tápfesz alatt. A pi tápfeszére gondoltál vagy a hangfaléra? Maga a hangfal aktív így azt kilőném. A pi egy marha jó kérdés. Az a táp amit használok elvileg 2.5A és 5V de gyakorlatilag, hogy mi jön ki belőle még nem volt a mérésem tárgya. Maga a kábel amit használok hozzá az egy 10cm-es Nokia kábel. Minimális rajta a veszteség. A rákötött winyó viszont szépen lezabálja az átjutó teljesítményt.
szerk:
A szatelitek: 4ohm, 10% THD
A sub 6ohm, 10% THD(Nyílván a 10% THD nem egy életbiztosítás de a nemlétező vájtfülemnek megfeleltek eddig....)
Arra gondoltam, hogy mivel a szettnek van rca bemenete így azzal csökkenthető lenne a zajosság és a hardveres hangerőállítás is segítene ezen, bár a fene sem tudja...
Ettől függetlenül várom a visszajelzéseket, hátha van valakinek személyes tapasztalata a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged