Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomzi1
tag
Nálam ext4-es vinyó van raspPi-n, archlinux
Torrentseedelés közben ilyeneket mértem:
win7->rasppi 8,5MB/s
rasppi->win7 6MB/s
ezek stabilan, tehát HD simán nézhető róla akadás mentesen.archlinuxarm.org-on van pár tipp amivel csökkenthető a samba erőforrásigénye, azoknak is működhet akik nem arch-ot használnak. Nekem 1-1,5MB/s-et gyorsult ezektől [link].
Itt az egyik beállítás miatt nem lesz felderíthető a málna, de ez nem nagy gond, fix ip-t adtam neki így network drive-ként kényelmesen elérem a win7-es gépről.Ami nekem nagyon nagy lassulást okozott a boot időben az a konzol lokalizáció, minden bootnál elszüttyögött egy csomó ideig és addig semmi sem volt elérhető. Most nem állítottam semmit (időzónán kívül), így fürge a boot, puttyon keresztül meg minden rendesen működik úgy is. Samba miatt nem tapasztaltam jelentős lassulást.
Beírtam én is amit tegnap javasoltam #1500-as hsz-ben, azóta 2 nagyobb torrent is lejött fagyás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann