- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomzi1
tag
Nálam ext4-es vinyó van raspPi-n, archlinux
Torrentseedelés közben ilyeneket mértem:
win7->rasppi 8,5MB/s
rasppi->win7 6MB/s
ezek stabilan, tehát HD simán nézhető róla akadás mentesen.archlinuxarm.org-on van pár tipp amivel csökkenthető a samba erőforrásigénye, azoknak is működhet akik nem arch-ot használnak. Nekem 1-1,5MB/s-et gyorsult ezektől [link].
Itt az egyik beállítás miatt nem lesz felderíthető a málna, de ez nem nagy gond, fix ip-t adtam neki így network drive-ként kényelmesen elérem a win7-es gépről.Ami nekem nagyon nagy lassulást okozott a boot időben az a konzol lokalizáció, minden bootnál elszüttyögött egy csomó ideig és addig semmi sem volt elérhető. Most nem állítottam semmit (időzónán kívül), így fürge a boot, puttyon keresztül meg minden rendesen működik úgy is. Samba miatt nem tapasztaltam jelentős lassulást.
Beírtam én is amit tegnap javasoltam #1500-as hsz-ben, azóta 2 nagyobb torrent is lejött fagyás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- E-roller topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bittorrent topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest