- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
OddMan
üzenetére
Igen, a pár héttel ezelőtti működött Win7-en is. A háttérben a dism -et hívja meg az is, mert abból jött egy hibaüzenet, amit csak a logból tudtam visszanézni, mert olyan gyorsan bezárta. Aztán rákerestem és többek közt azt az írás találtam.
Egyébként elég gyászos. Ssh és webes felületen keresztül is sikerült rendszerösszeomlást okoznom azzal, hogy kiadtam pár parancsot, vagy kattintgattam a felületen. Meg a hivatalos oldal szerint az usb-vel is vannak problémáik.
A broadcom wifi valószínűleg azért működik, mert a tabletekben is tipikusan az van, így ahhoz volt már driverük.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Gamer PC RTX5070
- Byintek Love U14 Projektor
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann