Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
VIC20: a RAID5-höz 4 winyó kell. közülük a leglassabb határozza meg a sebességet
kérdés: szeretnék szoftveres RAID-et kialakítani a gépemben, a lapozó és ideiglenes fileok részére. Találtam a toicban egy príma kis linket: [link]
a problémám a 6. oldalon van, itt írja le, hogy melyik három rendszerfile-t kell az Xp alatt kicserélni ahhoz, hogy működjön a dolog. Ahogy a cikk írja is, mivel rendszerfile-ok, a felülírásuk után q windowsnak szólnia kell, hogy fontos file változott, de nem teszi. A ''már van ilyen nevű file, felülírjam'' kérdés elhangzik, utána mintha másolna is, de nem, hiszen a kérdéses célfile-ok mérete és módosítási ideje nem változik meg, eltér a forrásokétól. Gondolom, valami windows beépített rendszervédelem, esetleg a Zonealarm?
hogy tudom kikapcsolni ezt, iletve felülírni a fileokat?
a kérdéses fileok a \system32\dmconfig.dll és dmadmin.exe valamint a \system32\drivers\dmboot.sys
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung 870 QVO 1TB SSD
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- Eladó Western Digital SN750 BLACK 2TB SSD NVMe M.2 2280
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Asus TUF Gaming 15.6 FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest