Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterchief9
csendes tag
Üdvözletem. Raid 0 át szeretnék beállítani a számítógépemen ami 2db WD 80 Gb Caviar WDJ800 as tipusú merevlemezzel szeretném. Ezeken még jumper, 4 pin molex tápcsati, sata2 adat és táp csati is helyet foglal. Az alaplapom: MSI P43T-51 tipusú, ami engedélyezi a RAID-et. (Jumpereket nem dugtam rá egyik merevlemezre se.)
Namármost, a BIOS beállításba IDE és AHCI között lehet választani.
Az AHCI nál próbáltam felrakni a rendszer de miután a telepítés befejezés jönne, megint újból felakarná telepíteni a Windows 7-et. IDE nél simán felmegy.
Msi weboldalán van egy IDE/ACHI driver amit nem engedélyez felrakni mivel azt írja ki nekem, hogy az eszköz nem kompatibilis. Én úgy gondolom hogy ACHI módba kellene felmennie a redszernek akkor érzékelné.
Egy kis segítséget kérnék hogy vajon mit ronthattam el. Ez lenne a legelső RAID 0 bekötésem.
Válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest