Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
ich10R-en volt két db független raid-1 tömböm, "sikerült" visszaejteni az egyik procit a foglalatába, így elküldtem javíttatni, javítás címén ELVBEN cserélték. egy ugyanolyan típust kaptam, de ránézésre másik lap és újabb revízió. teljesen gyári beállításokkal + reseteltem a biost. a windows aktiváló is megváltozott hardver környezetet jelzett.
arra készültem, hogy a különálló vinyókról csinálok biztonsági mentést, így először az első tömb első lemezét dugtam rá. a raid-bios már jelzett hogy degradálódott a tömb, rádugtam a második lemezt és visszaállt a tömb, gond nélkül megcsinálta a javítást is. visszadugtam a második tömböt is az pedig egyből visszaállt.
létezik, hogy a raid-vezérlő a vinyókon is tárolja a tömb beállításait és abból visszatudja olvasni a beállításokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó SK Hynix PC801 2 TB M.2 2280 NVMe PCIe 4.0 x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest