Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
ich10R-en volt két db független raid-1 tömböm, "sikerült" visszaejteni az egyik procit a foglalatába, így elküldtem javíttatni, javítás címén ELVBEN cserélték. egy ugyanolyan típust kaptam, de ránézésre másik lap és újabb revízió. teljesen gyári beállításokkal + reseteltem a biost. a windows aktiváló is megváltozott hardver környezetet jelzett.
arra készültem, hogy a különálló vinyókról csinálok biztonsági mentést, így először az első tömb első lemezét dugtam rá. a raid-bios már jelzett hogy degradálódott a tömb, rádugtam a második lemezt és visszaállt a tömb, gond nélkül megcsinálta a javítást is. visszadugtam a második tömböt is az pedig egyből visszaállt.
létezik, hogy a raid-vezérlő a vinyókon is tárolja a tömb beállításait és abból visszatudja olvasni a beállításokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- OLED TV topic
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest