Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.O.D.
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy elég makacs problémám. Jó ideig használtam 2db 32GB-is SSD drive-ot RAID0 módban, egy Gigabyte P45C lapban (ICH10R). A stripe egy indítás során széthullott, ezzel önmagában még nincs is baj, viszont a RAID széteste óta az egyik drive teljesen megborult. Sem szétszedni nem tudom a stripe-ot (a kérdéses drive továbbra is Member Disk státuszban marad), sem újraépíteni, sem single disk-re visszaállítani nem lehet. Se a Win, se Linux nem tudja inicializálni, próbáltam okosabb progival is (Acronis Disk Director), de nem tudtam vele mit kezdeni.
Elképzelhető, hogy vissza lehet még hozni, vagy inkább gariztassam le?Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest