Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.O.D.
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy elég makacs problémám. Jó ideig használtam 2db 32GB-is SSD drive-ot RAID0 módban, egy Gigabyte P45C lapban (ICH10R). A stripe egy indítás során széthullott, ezzel önmagában még nincs is baj, viszont a RAID széteste óta az egyik drive teljesen megborult. Sem szétszedni nem tudom a stripe-ot (a kérdéses drive továbbra is Member Disk státuszban marad), sem újraépíteni, sem single disk-re visszaállítani nem lehet. Se a Win, se Linux nem tudja inicializálni, próbáltam okosabb progival is (Acronis Disk Director), de nem tudtam vele mit kezdeni.
Elképzelhető, hogy vissza lehet még hozni, vagy inkább gariztassam le?Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GTA V
- Hardcore café
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest