Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.O.D.
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy elég makacs problémám. Jó ideig használtam 2db 32GB-is SSD drive-ot RAID0 módban, egy Gigabyte P45C lapban (ICH10R). A stripe egy indítás során széthullott, ezzel önmagában még nincs is baj, viszont a RAID széteste óta az egyik drive teljesen megborult. Sem szétszedni nem tudom a stripe-ot (a kérdéses drive továbbra is Member Disk státuszban marad), sem újraépíteni, sem single disk-re visszaállítani nem lehet. Se a Win, se Linux nem tudja inicializálni, próbáltam okosabb progival is (Acronis Disk Director), de nem tudtam vele mit kezdeni.
Elképzelhető, hogy vissza lehet még hozni, vagy inkább gariztassam le?Köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest