Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
A premier legális, az aftereffects szintén (gyk.: megvettem). az Xp és az office regisztrált campus vagyis diplomáig legális (utána megveszem, úgyis fillérekért veszejtik már). A PS és a CD féllega, mert elvileg a szervezeté, de az én otthoni gépemen van fenn. A 3D-ről nem nyilatkozom.
Tudom h nem ez a divat, de ez van és remélem, a Te gépeden is hasonló a helyzet! 
Melleseg nem kávézom...
A géptől csak akkor kell felállnom, ha rendőr van, mert a swap (a jelenlegi konfigomban
) elviselhető sbességű. 3 perc alatt elvégez egy átlagos effektet egy A2-es, PS képen. Persze szivatni tudom, és néha sajnos kell is, de totál feleslegesnek tartok 16 GB ramot, még profi célra is. 5 perc alatt megtöltöm. Mellesleg, mennyibe kerülne egy olyan lap, ami 16 Gb-t tud kezelni (van egyáltalán?).
A profi gép az nem úgy néz ki, hogy 43563 Gb ram meg nemtommégmi, az leginkább célfejleszett pl Sun grafikus munkaállomás vagy ilyesmi. Na, arra nincs és nem is lesz szükségem. Meg pénzem sem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Spórolós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest