Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekkk
senior tag
válasz
PH-User
üzenetére
Igaz a Hita HDD-n nincs SATA / SATA 2 jumper.
A Hitachi feature tool nevű progival lehet állítani a HDD összes paraméterét.
Abban kéne megnézni mik is vannak a HDD-re beállítva. Lehet a visszafele kompatibilitás miatt a gyári beállítás SATA mód, nem SATA 2. Ezzel a progival nézd meg a valóságot.
Az Intel oldalról pegid szedd le a legfrissebb Chipset drivert azzal tuti mennie kell.
Nekem a Jmicron vezérlőn volt ilyen korlát régebbi driverrel. Olvasási sebesség Max 60 Mb/s volt. Amióta az új driver fent van azóta a HDD-m végre teljes sebességen üzemel. Most már 100 Mb/s sebességgel is tud olvasni.
A drivert a most fentévő rendszereden is tudod frissíten, nem kell reinstall.
BIOS-ban nem kell semmi mást beállítani, azon kívül amit eddig tettél.A RAID 0 majdnem annyira biztonságos, mintha csak 1 HDD van. Otthoni használatra nem sok kockázatot rejt. Max Újratelepítesz, ha szétesik a RAID 0. Bár ilyet én még az elmúlt 5 év óta amióta használom nem tapasztaltam. Már 1 éves lesz a WIN 7 telepítésem RAID0-án és nincs vele gond, Előtte WIN Vista futott 2 évi, hiba mentesen.
Természetesen én nem tuningolok semmilyen alkatrészt. Nem emelek feszültséget.Ha az adatbiztonság is lényeg, akkor úgysem csak azon az 1 HDD-n fogsz fontos adatot tárolni. Akkor kiírod CD-re ami kell. USB kulcsra Stb Stb. Több másolat nagyobb biztonság. És természetesen nem egy helyen kell ezeket fizikailag sem tárolni. (Tűz, földrengés)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Diabetes - Cukorbetegség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Robot fűnyírók
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest