- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Hát nem tudom, igazából ki szeretném próbálni a RAID-et.
Már fel is adtam egy hirdetést, hátha találok ugyanolyan HDD-t, mint amilyenem van.
Megbízok a Samsung HDD-kben, nem félek attól, hogy tönkremegy az egyik (ha meg mégis, akkor így jártam, más is bevállalja ezt a kockázatot, aki RAID0-t épít).
Azt hogy lehet megoldani, hogy a HDD elején legyen egy partíció?
Azt a partíciót kell először létrehozni, amit a HDD elejére szeretnénk?
Sebességben tényleg jobban járnék 1 db 110 MB/s-os olvasási sebességű HDD-vel, mint 2 db 85 MB/s-ossal?
Nekem az 50 GB-os C:-n van a Win 7 és a telepített programok, és szűkös az 50 GB.
Épp a napokban telt meg, így hát kitakarítottam a C:-t, amennyire csak lehetett (CCleaner és más takarító-programok, .tmp és telepítési fájlok manuális törlése), így van most megint kb. 15 GB szabad helyem az 50-ből, úgyhogy nem mondanám, hogy 40 GB elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Disney+
- Macska topik
- Renault, Dacia topik
- PayPal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Nixxes felfedte a Death Stranding 2: On the Beach PC-s gépigényét
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már fel is adtam egy hirdetést, hátha találok ugyanolyan HDD-t, mint amilyenem van.
Azt a partíciót kell először létrehozni, amit a HDD elejére szeretnénk?
Épp a napokban telt meg, így hát kitakarítottam a C:-t, amennyire csak lehetett (CCleaner és más takarító-programok, .tmp és telepítési fájlok manuális törlése), így van most megint kb. 15 GB szabad helyem az 50-ből, úgyhogy nem mondanám, hogy 40 GB elég.