Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Hi !
Kössz az infót. Ezek szerint a Jbod egy szívás. Gyakorlatilag nincs értelme
Ezzel, hogy lehet, hogy egy csatornás egy kissé hasba akasztottál. Erre nem is gondoltam. Bár kifelejtettem, hogy SATA vezérlőröl van szó. Itt elvileg nincs master/slave egy ''szálon''
ha a 4 portos tud 0+0 -t akkor az nekem már elég izgalmas
Csak az a baj, hogy elég drága. én konkrétan ezt néztem ki:
http://www.promise.com/product/product_detail_eng.asp?segment=RAID%200/1%20HBAs&product_id=136#
Van egy 4 portos nagytesója is,de az már túl drága nekem.
Viszont ha a 2 portos egy csatornára teszi a két vincsit az nem lesz valami gyors
22.000-et kifizetni egy ilyen kártyáért elég húzós és nem volna valami jó befektetés. szóval honnan lehet megtudni, hogy 1 vagy 2 csatornás a kicsike ?
mondjuk akkor már talán jobb befektetés lenne gyűjteni egy 4 portosra 
NA meg aztán mennyivel és miben lehet ez jobb egy alaplapi RAID vezérlőnél ? Jelenleg alaplapit használok. Kicsit sokallom a CPU használatot. Korábban egy silicon 0680-as volt és azzal nem volt ekkora CPU igény.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fejhallgatós találkozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Formula-1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak az a baj, hogy elég drága. én konkrétan ezt néztem ki:
Viszont ha a 2 portos egy csatornára teszi a két vincsit az nem lesz valami gyors
22.000-et kifizetni egy ilyen kártyáért elég húzós és nem volna valami jó befektetés. szóval honnan lehet megtudni, hogy 1 vagy 2 csatornás a kicsike ?