Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Kvazár: Win7 64bitet használok a 4Giga ram és a sok virtuális gép miatt de nem erről bootolnék, hanem adattárolásra kellene csak a tömb, és ez még csak egy terv,csupán előre érdeklődöm... Viszont a gépem dual-boot-os a Win7 64bit mellé régi Xp Sp3-al, arra az esetre,ha valami régi cucc kellene ami nem műkszik Win7 alatt...
Amit írtál Win7 tanácsot költözésre,ezt lementem valahová,köszönöm.Csorbi: Közben olvastam a 2Tb-os boot limitről máshol, amihez a mai bioszok helyett EFI kell majd... (kezdett feltűnni,h. miért nem lehet 2Tb-nél nagyobb hdd-t kapni,holott már elvileg lehetne nagyobbat is készíteni)
Hogy át lehet-e költözni,ezt próbálom még kinyomozni...Valami olyat találtam,h. van akinek "laggol" a rendszer a Jmicron vezérlővel...Hát ez nem jó

Viszont normális áron nem találok használt P45ös Gigabyte Raid-es lapot
És a Gigabyte laphoz ragaszkodom...
(arról nem is beszélve,h. egy alaplapi költözés jár a legtöbb munkával és még használtan is pénzbe kerül,xp-t,win7-et újra aktiválni stb,viszont I7,I5-öt inkább kihagyom és megvárom a Sandy Bridge-et)A Q9550 hogy megy? Beraktam és kész
Semmi tuningot és ilyesmit nem néztem,mivel egyrészt nekem a sok virtuális gép miatt kell és a 4 giga ram is kevés kezd lenni viszont 8 giga nem jönne ki olcsón, ráadásul én igyekszem "zöld" lenni és mivel még szünetmentesem is van, így a cpu alul van feszelve, h. minél kevesebbet fogyasszon...Minden energiatakarékos más cucc is be van kapcsolva, a HD5850 is emiatt van félig és a WD Green is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sweet.tv - internetes TV
- Építő/felújító topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New World - az új Amazon MMORPG
- Temu
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 / 980 PRO SSD! GARANCIA/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE! 6 HÓ GAR!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Eladó merevlemezek 4-től 1 TB-ig
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Semmi tuningot és ilyesmit nem néztem,mivel egyrészt nekem a sok virtuális gép miatt kell és a 4 giga ram is kevés kezd lenni viszont 8 giga nem jönne ki olcsón, ráadásul én igyekszem "zöld" lenni és mivel még szünetmentesem is van, így a cpu alul van feszelve, h. minél kevesebbet fogyasszon...Minden energiatakarékos más cucc is be van kapcsolva, a HD5850 is emiatt van félig és a WD Green is...