Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Először is elnézést, ha a következő kérdésemet már hosszan kitárgyaltátok, de nincs kedvem 4530hsz-t elolvasni.
Tényleg bocsi érte…
Szeretném gyorsítani a gépem, és a szűk keresztmetszet a vinyó, ha jól tudom.
Ma bementem egy boltba, és tanácsot kértem, hogy lehetne gyorsabb a gépem. Az eredeti elképzelés az volt, hogy raptor rendszernek és telepített alkalmazások futtatására, illetve 1 Tb vinyó adattárolásnak. A boltos erre azt mondta, hogy szerinte a Raptor irreálisan drága, ő a RAID 0-t ajánlja, mert az tényleg gyorsít a rendszeren. Szerinte gyorsabb, mint a Raptor. Ő úgy magyarázta, hogy a 0-s RAID nem tükröz, hanem az 1-eseket az egyik, a 0-s adatokat a másik vinyóra írja, így a program egyik felét innen, másik felét onnan húzza be, ezáltal gyorsabban tölt be minden adatot, és jelentősen gyorsítja az egész rendszert.
Nekem ez picit fura, de mivel nem értek hozzá, ezért inkább titeket is megkérdezlek.
Ez valóban így van?
Ha nem, akkor mi az a megoldás, aminél nem lesz szűk keresztmetszet a vinyó, és amitől ténylegesen gyorsulhat a gép általános működése?
A válaszokat előre is köszönöm, és elnézést, ha erről már sokszor volt szó
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Óra topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Torrent meghívó kunyeráló
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Új 256GB Samsung PM991a NVMe SSD-k 2230 méretben, 100% max pár óra üzemidő - több db
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest