Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom és hátha valaki tud segíteni. Régebben IC7en ment 2 SATA vinyó Raid 0ban az alaplapi vezérlő Intel volt és eléggé megvoltam vele elégedve. Most váltottam egy Epox nf4 ultra lapra és az azon lévo SI Sata vezérlőn használom ugyanazt a 2 vinyót raid 0ban.Lefuttattam HDtachet akkor és most és a régebbi setup sokkal jobb volt mint a mostani. Valamiért nem igazán tökéleteden mükszik a raid sebesség terénm, nem vagyok vele megelégedve. Az nf4es SATA csatikat még nem próbáltam, mert XP telepítésnél nemismerte vel az XP setup az install cdt ezért lett a SI de az meg nem az igazi, legalább is eddig. Valami biztos nem stimmel vele, mert egyszer kiesett az egyik vinyó. A kérdésem az lenne, hogy a raid 0át átlehet tenni az nf4es satakra anélkül, hogy újra kellene építenem a raid egységet és mindem megmaradna rajta?
Itt van 2 kép:
Bővebben: link
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest