- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Hát nekem még a 2x120 Raid 0-at se kezelte rendesen. SI 3132.
-
Kraptor
őstag
Na megoldódott a probléma. Ez BIOS bug az ami okozta az egészet. Asus lapoknál is előfordult. A lényeg a lényeg, kell egy CMOS clear a lapnak és minden SATA/IDE csatornát AUTOn kell hagyni a BIOSban, hogy érzékelni tudja a HDDket. Ha magap próbálod beállítani, hogy Disable/enable, akkor NONEt ír ki a BIOSban és nem lesz lehetőséged állítani semmit.
-
Kraptor
őstag
Nekem egy Epox lapom van, de az nv4 es eaid xaraxik rajta. Nem tudom felpakolni rá XPt mikor NVre van kötve, valamiért xp install alatt azt írja ki, hogy nem megfellő a driver vagy hibás a lemez amin a raid driver volt, stb. Ezt rögtön utána írja miután particiót és formázást megcvsinálta. Nem a a wincsire írja, hogy hibás hanem a floppyra amin a driver van, de közben nem hibás a floppy. ezt csak az NF4es raidre írja. SI vezérlővel nincs gond, de annak a sebességével meg nem vagyok megelégedve. Valakinek valami ötlete van? Maxtor és Samsung a 2 vincsi. Netet böngésztem és láttam, hogy pár emberkének voltak problémái maxtor vinyokkal és raid ekkel, lehet, hogy nekem is ez a problémám...
-
Kraptor
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom és hátha valaki tud segíteni. Régebben IC7en ment 2 SATA vinyó Raid 0ban az alaplapi vezérlő Intel volt és eléggé megvoltam vele elégedve. Most váltottam egy Epox nf4 ultra lapra és az azon lévo SI Sata vezérlőn használom ugyanazt a 2 vinyót raid 0ban.Lefuttattam HDtachet akkor és most és a régebbi setup sokkal jobb volt mint a mostani. Valamiért nem igazán tökéleteden mükszik a raid sebesség terénm, nem vagyok vele megelégedve. Az nf4es SATA csatikat még nem próbáltam, mert XP telepítésnél nemismerte vel az XP setup az install cdt ezért lett a SI de az meg nem az igazi, legalább is eddig. Valami biztos nem stimmel vele, mert egyszer kiesett az egyik vinyó. A kérdésem az lenne, hogy a raid 0át átlehet tenni az nf4es satakra anélkül, hogy újra kellene építenem a raid egységet és mindem megmaradna rajta?
Itt van 2 kép:
Bővebben: link
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mobilinternet
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Router gondok
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Samsung 870 QVO 2TB sata ssd eladó
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD 100/95
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest