- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nerozol
üzenetére
Szia!
Az amit linkeltél jelképezi az "olcsóbb változatok" részt
Én személy szerint rosszul vagyok ezektől a konstrukcióktól. Szűk levegőtlen házikóban lassú tűzön grillezik a lemezeket aztán 1 év múlva jönnek a fórumra, hogy "jaj mindenem rajta volt most mit tegyek ???" ez innentől csúnya történet...
Amit linkeltél van ventilátor, de pici és halk akkor nincs levegőztetés...
Nyilván 12 CM ventilátor messze jobb amibe tudsz cserélni is ha "kerreg"-ni kezd.
És itt kezdődnek a súlyos gondok... anyagi jellegűek
Synology
árban egészen elborzasztó
Haver vett ilyet be is állítottam, de a tudásához képest pont egy vagyont kértek érte.
"Bundle kiszerelés"-ben vette 2DB 6TB-os Ironwolf lemezzel...
izlelgessük 180.000 Forint....
Egy cégnek ez semmi egy magánembert a sírás kerülget.Én mindenkinek azt ajánlom, hogy a régi gépéből rakjon össze egy otthoni tároló rendszert. 100 éve folyamatosan fejlesztett Open Source megoldások mellett ezek a "synology és társai méregdrága grillek" a kanyarban sincsenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest