- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
én meg azt súgom meg hogy a quake3 ill alatta lévő sorozat forráskódja szabadon felhasználható, ingyenes! Kezdetben ingyenes dolognak indult be a live (az első ingyenes online webes felületű játék), és nem holmi pénztkeresek a népen mert ez így van rendjén! Igaz eladták már az id-t így annyira nem meglepő a dolog.
Engemet a hasonló fizetek a dlckért melyek tartalmaznak 4 egész pályát dologok érzékenyen érintenek, egyre elterjedtebbek sajnos. Régen ezeket megoldották egy peccsel. És ezt hívták supportnak. Mára ez már annyira feledésbe merült és a pénz került az előtérbe, hogy undor ezeket a híreket olvasni netszerte! Ha rajtam múlna kihalna az összes ilyen kapitalista fejlesztőcsapat/kiadó! Csinálják meg a játékukat mint eddig, azt dobják a boltok polcaira és majd onnan megveszem ami megéri az árát nekem. de hogy itt pl mw2nél vagy akár az avpnél 4 map kb 2-3000huf, enyhén szólva felháborító. Nem tudom hány éves lehetsz, de ha tizenéves fiatal, akkor valószínű 0 háttértapasztalattal nem érted meg azokat akik a q-en ill a régi játékokon nőttek fel... és ez az "új világ" egyre másabb... izé pénzéhesebb-kapzsibb!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Objektívek topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest