Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz RoBorg #606 üzenetére

én meg azt súgom meg hogy a quake3 ill alatta lévő sorozat forráskódja szabadon felhasználható, ingyenes! Kezdetben ingyenes dolognak indult be a live (az első ingyenes online webes felületű játék), és nem holmi pénztkeresek a népen mert ez így van rendjén! Igaz eladták már az id-t így annyira nem meglepő a dolog.
    Engemet a hasonló fizetek a dlckért melyek tartalmaznak 4 egész pályát dologok érzékenyen érintenek, egyre elterjedtebbek sajnos. Régen ezeket megoldották egy peccsel. És ezt hívták supportnak. Mára ez már annyira feledésbe merült és a pénz került az előtérbe, hogy undor ezeket a híreket olvasni netszerte! Ha rajtam múlna kihalna az összes ilyen kapitalista fejlesztőcsapat/kiadó! Csinálják meg a játékukat mint eddig, azt dobják a boltok polcaira és majd onnan megveszem ami megéri az árát nekem. de hogy itt pl mw2nél vagy akár az avpnél 4 map kb 2-3000huf, enyhén szólva felháborító. Nem tudom hány éves lehetsz, de ha tizenéves fiatal, akkor valószínű 0 háttértapasztalattal nem érted meg azokat akik a q-en ill a régi játékokon nőttek fel... és ez az "új világ" egyre másabb... izé pénzéhesebb-kapzsibb!

Új hozzászólás Aktív témák