Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
én meg azt súgom meg hogy a quake3 ill alatta lévő sorozat forráskódja szabadon felhasználható, ingyenes! Kezdetben ingyenes dolognak indult be a live (az első ingyenes online webes felületű játék), és nem holmi pénztkeresek a népen mert ez így van rendjén! Igaz eladták már az id-t így annyira nem meglepő a dolog.
Engemet a hasonló fizetek a dlckért melyek tartalmaznak 4 egész pályát dologok érzékenyen érintenek, egyre elterjedtebbek sajnos. Régen ezeket megoldották egy peccsel. És ezt hívták supportnak. Mára ez már annyira feledésbe merült és a pénz került az előtérbe, hogy undor ezeket a híreket olvasni netszerte! Ha rajtam múlna kihalna az összes ilyen kapitalista fejlesztőcsapat/kiadó! Csinálják meg a játékukat mint eddig, azt dobják a boltok polcaira és majd onnan megveszem ami megéri az árát nekem. de hogy itt pl mw2nél vagy akár az avpnél 4 map kb 2-3000huf, enyhén szólva felháborító. Nem tudom hány éves lehetsz, de ha tizenéves fiatal, akkor valószínű 0 háttértapasztalattal nem érted meg azokat akik a q-en ill a régi játékokon nőttek fel... és ez az "új világ" egyre másabb... izé pénzéhesebb-kapzsibb!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- TUF F17 FX707VU 17.3 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest