- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
És ez mi? Értenem kéne vagy csak random *.gif (amit képként szúrj be, ne kelljen linkeket megnyitogatni, mert az töri meg a fórum flow-ját)?
Nem.
Úgy vagyok vele, hogy egyrészt gyűjtői szellemiség és a játék élvezete ott kezdődik, hogy leveszem a bolt polcáról / kibontom a futár hozta csomagot, kézbe veszem, megvizslatom, füzetecskéket átlapozom, ha volt extra soundtrack / poszter / akármi, értékelem, érzem az új illatot. Jól esik ránézni, nyoma van az elköltött pénznek is, ha pedig megszorulok, akár nemes egyszerűséggel tovább is értékesíthetem (nem fogom, de a lehetőség adott).
Már az elég szomorú volt, hogy a játékipar túlnyomó többségben átállt erre az egy szál lemeztok direktívára. MENNYIVEL színvonalasabb volt anno, hogy gyakorlatilag minden játéknak nagy, papírdoboza volt, bőséges manuallal egyetemben.Másrészről nem vagyok hajlandó olyan produktumért fizetni, aminek az égvilágon semmi fizikai kontextusa nincs (csakis kizárólag akkor, ha máshogy semmiképpen sem elérhető).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest