Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
-
Mister_X
nagyúr
Ha van kedved kalimpálni a TV előtt (Sport Champions, Just Dance) vagy kipróbálni egy új fajta módszert FPS-ekhez (Killzone 3, Resistance 3, Dust 514), akkor igen. Amúgy nem rossz dolog.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Edgeri
senior tag
Nem a konkrét videó formátum meghatározása volt a mondandóm érdemi lényege, hanem az, hogy a Sonynak szerintem egyáltalán nem hiányzik a S.E.N. és a Sony Pictures stb. mellett, hogy te ne adj isten "máshonnan" beszerzett multimédiás fájlt játsszál le az általa adott eszközön, ezzel mintegy hallgatólagosan is hozzájárulva az illegális tartalmak terjedéséhez és felhasználásához. Ez kapitalista szemlélettel érthető is, csak nem túl "felhasználóbarát" elv 2013-ban.
Üdv, Edgeri
-
Xmodule
őstag
Azért a halksaggal vitatkoznék. Ha hddrol megy a játék halk, na de ha lemezes akkor nagyon hangosan ugrál az olvasó fej! Es ez nem csak engem zavar. Mondjuk nem is csodálom az a kis műanyag lemez nem sokat szigetel. Ettől függetlenül nekem tetszik a superslim.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
nokia párti
őstag
Porszívó?
Milyen Slimed van? Nekem Corona alaplapos, és 4-5 óra játék után is olyan kussban van, hogy öröm hallgatni.
Nem vált fel a ventilátor első fokozatnál magasabb-ra, viszont a meleget okádja ki magából rendesen.
Nekem is van összehasonlítási alapom: Minden fajta szériás PS3 volt már a birtokomban a Super Slimet kivéve, eltörpül az Xbox hangja bármelyik PS3é-hoz képest. Az olvasója az viszont hangos, sokkal hangosabb, mint a PS3 Blu-Ray meghajtója. Persze csak akkor ha nem telepítem fel a játékot, ha ezt megteszem nem is hallom a hangját se.[ Szerkesztve ]
-
ilovedigweed
senior tag
Magyar regisztráció igen.
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
-
Tomi13
senior tag
Szia
Nem kérdeztem még itt konkrétan ilyet, a ps4 topic-ba írtam hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni.
Kicsit még utána kell olvasnom, hogy hogy megy ez az egész winchesteres dolog,mert látom többféle méretűvel kínálják őket.
Meg ugye itt nem lehet a warezról kérdezni, úgyhogy ennek is utána kell járnom,mert fontos szempont, főleg a garancia miatt.
Nézegettem a ps3 játékokat és van már egy-kettő ami szimpatikus (Gran Turismo, Metal Gear Solid) úgyhogy lehet ez lesz a nekem való konzol.
Köszi az infókat! -
riska1982
aktív tag
Igen, HD Ready a TV. 720x576-os jelet sugároztam a TV felé, de semmi. Az 1080-at pedig átrakná 720-ra.
Scartal bekötni HDMI-re váltani? Ezt nem egészen értem sorryVagyis talán értem, de mi lenne az értelme, hogy a composite kábelt átalakítom Scartra, aztán átváltok HDMI csatlakozásra?
https://autofejlesztes.hu Ahol az autódhoz szinte mindent megtalálsz. 06/70-507-08-38
-
Forestgreen
aktív tag
-
Htibimor
senior tag
Szia!
A wii-n már túl vagyunk. Viszont régebben az egyik bevásárló központban kipróbálta a Start the party-t meg az eye petet és a Shoot-ot meg volt érte őrülve. Másrészt egy Last of Us-t szerintem én sem hagynék ki talán, bár ez mellékes. A 12 gb egyébként mire elég?
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
törölt tag
ha lenne egy hat éves kölköm, én is wii-t vennék neki.
vagy inkább leültetném tanulni, aztán meg kizavarnám focizni a haverjaival...htibi: elég a 12 giga, ha nem nagyon akarsz letölthető tartalmakat igénybe venni.
lemezes játékoknak nem kell a tárhely, mivel nem installálhatók. (kivéve 4-5 játék, abból a gta5 foglal a legtöbbet kb 8 gigát)[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Most szartam be!! :-DDDDD
A számítógépre telepíthető playstion media serverrel nem csak lejátszani lehet dolgokat.Tegnap kipróbáltam.Háromszög és copy.
Egy-egy 20-25mb-os mp3 talán 2-3sec. 100x gyorsabb mintha pendrive a számítógépbe,rámásolni x ideig a mp3-akat,majd gépbe és lemásolni. -
Bogyi007
veterán
Tudomásom szerint ugyanúgy jó bele a mezei vinyó a boxba is...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Ryder1
senior tag
Oké.
- PS3 slim 250 GB CECH-2004B, azaz törhető
- GTA 5, Call of Duty: Ghots (Free Fall DLC map nincs aktiválva)
- egy ilyen kontroller
- eredeti doboza, papírok. Kb 2,5 éves gép, kitűnő állapotban
- accountomat is adnám hozzá, amivel PS Plusz esetén játszhatóak az alábbi játékok: Uncharted 3, Battlefield 3, Payday: The Heist, Need for Speed: Most Wanted, Mafia 2, Spec Ops: The Line, Far Cry 355-60 ezerre gondoltam így elsőre.
-
Olyasmi
aktív tag
Na szóval elősször megpróbáltam HDMI-vel,de semmi,majd RCA kábellel,de semmi,egyszerre a kettővel sem reagált,de most bekapcsoltam a házimozit és bejött a kép igaz silány minőségben:Lehet hogy azért mert beadtam a 10másodperces dolgot.Mert nekem van olyan,hogy HDMI/DVI vagy HDMI2.Gondolom ha hd-ban szertném nézni akkor csak HDMI kábellel kapcsoljam össze,de úgy meg nem megy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest