Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Telltale játékokkal PS3-on igen. Pl. Watch Dogs-nál nem tudom, valaki tudja?
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, két évad van, évadonként 5 rész.
-
Sirandrish
legenda
Ez a Walking Dead Season pass az most mi?
Vagy mi a mellette lévő Season Two?
Nem teljesen világos nekem hogy hogy is van ez.. -
satz18
őstag
A MGS HD collectionre sztem benevezek. És ezzel el jutottam oda, hogy 10 játék áll sorban nálam. Egyszer csak végig érek rajtuk.
-
Wlac
Ármester
Na, úgy tűnik, hogy igaz a mondás. A felnőttkor az, amikor pénzed van, csak időd nincs. Most is bezsákoltam pár játékot, de esélytelen, hogy egy éven belül eljutok a HDD-men található lista végére.
-
fausto
addikt
Összesen 96 db játék van leakciózva, jobban jársz, ha ott nézel szét és nem a PS Blog-on.
"There’s a lot going on, but take a peak below for just a small snapshot of the deals, then hop on over to store.playstation.com to see what other treats are waiting to be discovered – including deals on the likes of Rayman Legends, the Tales Of series, Watch_Dogs, Geometry Wars 3, Borderlands: The Pre-Sequel and many more besides." -
ldave
félisten
válasz
fausto
üzenetére
PS3 (running until 15th April)
Demon’s Souls
Was £15.99/€19.99/AUAU$24.95, now £3.99/€4.99/AUAU$7.55Far Cry 3 + Far Cry 3 Blood Dragon
Was £32.99/€39.99/AUAU$59.95, now £11.59/€14.49/AUAU$21.95Mass Effect Trilogy
Was £57.99/€69.99/AUAU$105.95, now £11.99/€14.99/AUAU$22.95Metal Gear Rising: Revengeance
Was £19.99/€24.99/AUAU$29.95, now £3.29/€3.99/AUAU$5.95Ni no Kuni: Wrath of the White Witch
Was £15.99/€19.99/AUAU$24.95, now £3.99/€4.99/AUAU$7.55Resonance of Fate
Was £15.99/€19.99/AUAU$24.95, now £6.19/€7.49/AUAU$11.25Sleeping Dogs Digital Edition
Was £15.99/€19.99/AUAU$24.95, now £3.99/€4.99/AUAU$7.55SSX
Was £15.99/€19.99/AUAU$24.95, now £3.99/€4.99/AUAU$7.55 -
fausto
addikt
Nézzetek fel a Store-ba, mert egész jó kis akciók vannak. Sajnos listát nem tudok adni, mert a PS Blog-on lusták voltak egy normális post-ot írni...

Hihetetlen ez a bagázs... Vagy 'sznak kiírni az árat normálisan, leírják, hogy "Eredeti ár, -33,43% kedvezmény" és számold ki magadnak, vagy kiírják rendesen, hogy mi mennyibe kerül, de csak ilyen csonka listát adnak és nézd meg magadnak, paraszt. Az összes inkompetens vezetőt ki kéne vágni az SCEE-től vagy összevonni az SCEA-val
-
istvansebok
tag
Meglepődve tapasztaltam, hogy az US accomra e-mailban kaptam 10$-os bonuszt.
Már el is költöttem a Flash akcióban bezsákoltam az összes full game játékot a 0,7-0,9$-osakból.
Más nem kapott ilyet?
Ha valakit érdekel az US accon inyenes játék lett a DYNASTY WARRIORS 8 Empires Free Alliances Version .
Lehet hentelni benne bőven. -
törölt tag
válasz
fausto
üzenetére
Az address book-od az usába szól ?
Amúgy másik lehetőség a http://www.gyft.com/ , itt veszel amazon giftet és problem solved.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mert a játékokhoz kaptam,jóformán ingyen!
Ebből 2db hibátlan,a másik 2 meg van hogy 2-3-4 próbálkozásra olvassa a játékokat.
Meg a 2 felső kontroller hibás.Dísznek is tökéletesek,számomra felbecsülhetetlen érték.

Legkedvesebb gyerekkori konzolos emlékeimet idézi -
Mr X
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az egyik talán használható is lesz.

-
Elims
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek! :-)
-
perge666
veterán
Nekem is van már PS4db.

-
ManUnited
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, azt hittem van most is olyan olcsóbb beszerzési forrás mint régen Iceakos volt. Akkor marad az ED.
-
ManUnited
aktív tag
Sziasztok!
PS+ egy eves kártyát most honnan/kitől érdemes venni? Magyar storera kéne.
-
james001
veterán
Bioshock-ban amúgy nem kapok valami elemlámpát? Csak mert baromi sötét van néha
Bár már eléggé sokáig elvittem,most volt az hogy (SPOILER) megöltem Andrew Ryan-t,majd Fontaine "erejét" is semlegesítettük vagyis már nem tud bemászni a fejembe.
(SPOILER OFF) Mennyi van még amúgy a játékból ezután? -
-
james001
veterán
DLC-t is megnézem majd,de előbb végigviszem a főszálat. Úgyis Ultimate Rapture Edition-öm van,ezen rajta van minden

Furán hangzik de nekem jobban bejön az Infinite,nem tudom miért pedig jobban szeretem a "sötétebb" stílusú játékokat. Lehet a sztori,főszereplők meg hasonlók miatt. Mondjuk a Burial at Sea dlc-vel még nem játszottam,állítólag abban sok minden kapcsolódik az első részhez,meg eleve Rapture-ben játszódik az egész. Egyszer majd meg kéne szereznem azt is.(#64757) erahurka: Engem nem idegesít a mentés,sok játékkal játszottam már amiben ilyen rendszer van. Gyakran kell menteni
Szerencsére eddig nem fagyott ki a játék nekem,remélem nem is fog. -
törölt tag
válasz
james001
üzenetére
Én easy fokozaton nyomtam (PC-n mindent úgy játszok, ott nem kell trófea
), így azért nem volt vészes. Bár ez az újra spawnolás tényleg zavaró ha eltévedsz, nem jelöli az utat hogy honnan jönnek.Téged nem idegesít a mentési rendszer? Engem az elején nagyon zavart hogy nekem kell mentenem, nincsenek checkpointok. Egyszer kb. egy órán keresztül elfelejtettem, aztán kifagyott a játék. Hónapokig nem nyúltam hozzá, elment a kedvem az egésztől.
-
A`rpi
addikt
válasz
james001
üzenetére
Pedig jóféle, DLC-s küldetések is nagyon jók, egy és a kettő esetében is...
2K volt a fizetős DLC-s korszak úttörője, ami külön érdekesség, első játékok között volt ami kapott trófea támogatást, új konzolgeneráció elején volt így látványvilágban is igen magasra tette akkoriban a mércét, ami sajnos szerintem a későbbikben nem sokat változott, de ezt még talán meg is bocsájtanám, viszont az aprólékos kidolgozottsággal voltak aggályaim.
Az én módszerem fagyasztásos ütögetés,(fúróra van ilyen perk) majd ha megfagyott akkor szétverem.
Egyedüli hátránya ennek, hogy ebben az esetben nem esik az ellenfélből semmi...
Engem az új rész Bioshock Infinite rész nem győzött meg,(igaz csak futólag tekintettem bele az alapjátékba, és a DLC-kbe is) sajnálom Rapture-t baromi jó atmoszférája volt a helynek.
Kidolgozottság szempontjából pl az emberek viselkedése ugyan olyan fapados mintha az első résszel játszanék, ennél azért harmadik részben többet vártam volna, nekem olyan érzésem volt mintha a kettő DLC-jével játszanék.
Picit megerőltettek volna magukat, adtak volna ezekre az apró részletekre jobb lett volna...Ettől függetlenül biztosan remek játék, közeljövőben kis is pörgetem DLC-k szerencsére megvannak, akcióban sikerült felesben bezsebelni őket...
-
james001
veterán
Bioshock kezd eléggé idegölő lenni,állandóan újraspawnol minden ellenséget miután meghalok és az ammo-m meg persze fogy... Tegnap vagy egy órán keresztül szenvedtem ugyanazon a helyen
Ezt se fogom kiplatinázni az biztos 
-
t256
őstag
Szia!
Köszönöm a tippet. Ebay nekem kapásból kimarad. Jó eséllyel hamisítványt kapok és a postaköltség is sok. A legolcsóbb kontrollert a Konzolüzletben találtam. Félek, hogy nem eredeti hiába annak árulják. a termékleírásnál viszont azt írják újracsomagolt termék.
Bele kell törődni, 12000 Ft egy új kontroller. Abban reménykedtem, hogy a PS4 megjelenése lejjebb nyomja az árakat, de tévedtem. Tavaly nyáron 45000 Ft volt egy Superslim PS3. Most 55-60000 Forint.
-
t256
őstag
Sziasztok!
Kontrollert újonnan hol érdemes venni? Consol Corner, Corvin konzol és Überkonzol weboldalakat néztem eddig. Átlag 12000 Forint. Van, ahol még drágább is. Ennyi most az átlag ár vagy valahol van olcsóbban is? -
Wlac
Ármester
Ilyen villámakciók mennyire sűrűn szoktak lenni? UK Store-ban lehetne ilyen, bár most a 80%-os akcióban bezsákoltam egy Max Payne 3-L.A. Noir kombót, így elleszek egy darabig.
-
supercow
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Èn ezeket: echochrome, dead nation, mad riders, shoot many robots.
-
törölt tag
Nagyon jó, mert az bizony baj lenne, ha egy 40-es szintű karakternél már 0 és 5 közötti FPS-t produkálna. Azt tudom, hogy X360-on picivel jobban fut (legalábbis mérések alapján), de szerintem nincs gond vele így sem. Megpróbálom becserélni 576-ban azokat a játékaimat, amik már nem hoznak lázba, aztán majd kiderül, hogy mit sikerül kihozni belőle
Köszi! -
törölt tag
Gondolkozok egy Skyrim LE-n, és azt szeretném kérdezni, hogy van valakinek tapasztalata a játékkal PS3-mon? Vagy esetleg ismer valakit, akinek megvan?
Arra vagyok kíváncsi, hogy a durva mentési bugot javították-e, vagy továbbra is spórolni kell vele? -
nonsen5e
veterán
Amennyiben a 12GB-os gépembe bele szeretnék tenni egy 80-as HDD-t, ki kell mentenem pendrivera a játékaim mentésfájljait, vagy azokat áthelyezi maga?
-
Wlac
Ármester
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért ha kijönne a Vice City a GTA V motorjával PS4-re...

-
Sirandrish
legenda
válasz
fausto
üzenetére
Oh hát az nem pénz érte

erahurka Egy már rég kiadott játékért ne kérjenek teljes árat. Hiába raknak alá új motort meg javítják ki a bugokat...a játék effektíve ugyan az marad. És ha nekik a munka 20%át is elég elvégezni akkor mi miért fizessünk annyit mintha egy hosszú évekig fejlesztett vadonatúj project lenne?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én nem lennék ellene, de akkor ne az legyen hogy kap új textúrákat a játék és megmaradnak ugyanazok a bugok hanem fogják és nézzen úgy ki a GoW Remastered mint az Ascension, és javítsák ki a bugokat. Azért már elkérhetik a teljes árat.
(#64731) fausto: Vagy 22-ért mert régi klasszikus

-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó fej lesz a Sony és nem 18k-ért adják, hanem rendkívül kedvező 12k-s áron

-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem is kellenek már új játékok. Hamarabb ki kell futtatni az aktuális konzol generációt aztán jöhetnek újra ugyanazok a remastered változatok.
-
Wlac
Ármester
Na igen, teljes áron adni őket tényleg disznóság. Várjuk az akciókat!
Amúgy biztos volt róla szó, de a Max Payne 3 most egy ezres az UK Store-ban.
-
-
Wlac
Ármester
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ez relatív. Én örülök neki, hogy a régi játékok is kijönnek az újabb konzolokra. A God of War miatt például sosem vettem volna PS2-t, de így, hogy PS3-ra is kijött, élvezem. Persze mindaddig, amíg ez nem veszi el az újabb játékok fejlesztésére szánt erőforrásokat. Ergo várom a PS4 exkluzív GoW-t is.
-
supercow
őstag
US Storeban van Flash Sale, sok játék 80-90 centért.
-
-
james001
veterán
Láttátok? Jön a GoW3 PS4-re: [link] Egy ilyen sztori orientált játéknál nem értem miért adják ki csak a 3-at,legalább hozzácsapták volna az 1-2 részt is...

-
törölt tag
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megvan az összes...
Sőt PsP-n is megvannak az ott megjelent részek.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bogyi007
üzenetére
Hát akkor csak bátran
Nekem így is tökéletes..és kímélem az olvasót is..
A`rpi A 3 megvolt lemezesen csak elcseréltem Last of Us-ra

Az Ascensiont amúgy nem rég vittem végig, és az első 2 részt is végigvittem már PS2-n, de most újra végigzongorázom őket. Az Ascensiont amúgy is platinázni akartam, de volt a végén egy rettentő irritáló rész ami miatt nem mertem belekezdeni Hardon
Majd meglátjuk mi lesz. Csak már örülnék ha nem lenne mostanában olyan akció ami érdekel mert soha nem érek a végére ennyi játéknak
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
3 még dukálna hozzá... (árban teljesen korrekt, újra mostanában azért nem veszem elő, majd talán évek múlva, PS NOW-on.)
Majd ha végigpörgeted őket, kíváncsi leszek téged idegesíteni fog e folyamatosan változó gombkiosztás...
Engem az őrületbe kergetett... Hogy nem sikerült változatlan gombkiosztást adni minden PS3 címnek.
Azt tudom hogy kettő rész PSP-s de akkor is... No mindegy...
Jó darabig el leszel velük. Pláne ha a platináig mész mostani tendenciából következtetek.
Első challenge of the gods volt nekem nagyon nehéz, utána ráéreztem nem okozott gondot többiben, káromkodtam azért, de legelső részben kellett ráállnom a dologra.
Én lemezesen vettem meg még régebben Extreme Digitaltól- 3000 volt darabja, így tettem szert első és a második kolleksönre, és a harmadik részre. Akkoriban még elég drága volt a Ascension, így azt játszottam végig legkésőbb. (Kölcsön kaptam egy sráctól, sajnos online pass nem volt hozzá, de aztán ezt megoldottam...)
Időrendi történet szerint, ha jól emlékszem így jöttek(én így játszottam őket végig):
-Chains of Olympus
-God of War 1
-Ghost of Sparta
-God of War 2
-God of War 3Ascension-t talán Chains of Olympus, és 1 közé tenném, jó kis móka volt. Pár óráig elszórakoztam vele.
Ami engem illet, nekem Chains of Olympus tetszett legjobban, lehet azért mert ezzel kezdtem, többi rész is baromi jó, de nekem a kedvenc, ez, leggyengébb pedig Ghost of Sparta (szerintem).
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lemezesen szerintem ezt Angliából olcsóbban hazahozatom....
-
satz18
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én csak a collectionre neveztem be. Egyenlőre elég lesz az is.
-
perge666
veterán
Az este értünk el odáig hogy menyasszonyom kipróbálja a Jak and Daxtert,és több mint 2 órát játszott vele.Tetszik neki is.

-
james001
veterán
válasz
Rezuhu
üzenetére
Amikor ott voltam épp 10 db Xbox-ot vett 3 csávó.
Az eladók csak néztek,kis kocsival kellett kivinniük a dobozokat 
Amúgy az AC4 Buccaneer-ből venni kellett volna vagy 3-4 darabot,kicsit várni és később felrakni nagyobb árban aprós oldalakra vagy akár ebay-re. Gondolom sokan így csinálták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Warships
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)