Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
Brian_GT #63726 üzenetére
Ha neked nem volt ilyesmi, akkor szerencsés vagy!
5-6 alkalommal ütött el a vonat az elején, mire véletlenül a jobb oldali fal közelében voltam, és akkor nagy kegyesen jelezte, hogy valamelyik két gomb lenyomásával a falhoz lapulhatok...
Ha nem megyek a jobb fal közelébe (éppen zombikat irtottam a másik sinpáron), akkor soha nem derült volna ki a teendő.
Annyi hülyeség volt a játék elején, amennyit a régi játékokból összesen nem tudnék megnevezni.
Később már kicsit normalizálódik a helyzet, de szinte sehol nem üti meg a mércét (szinte mindenhol vannak fatális hibák).
Nagy kedvenceim az ugró zombik, akik megpróbálják a játékosra rávetni magukat, elhátrálok, hogy kb 2m-re esne le előttem, de képváltás, és a zombi már rágja is a nyakamat!
Vagy a kamera, ami egy kis szobában több társsal együtt néhány zombi megjelenése után mindenhonnan mutatja a képet csak látni nem lehet semmit, mert mindig kitakarja egy npc, vagy egy zombi, és tök vaktában bunyózik, illetve lövöldözik az ember.
A God of War 3 Titan módja délutáni séta a RE6 elejéhez képest normal-on!
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest