Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

válasz Dirtyz #918 üzenetére

Hja, hosszú váltóval 6.ba be sem lehet rakni a járgányt szélárnyék nélkül :)
    Viszont 206mpht megfutottam vele, az tetszett. Meg a fogyasztásra is jó hatással van, 11 kört kibírtam alig alig vonatozgatva. A rövid váltó viszont sux, 186mph max sebesség és gyorsan fogy a nafta. Valahol középen lenne az álomkonfig számomra (is). ~190mph avarage és 1tank/10kör fogyasztás. Át kéne állnom manualra :U

b-type
    Szélárnyékhoz a melegedést bevenni tényleg jó lenne, mert valóban sokan nem veszik észre magukat. Én szeretek egymást előzgetve jobban haladni és nem csak a benzinspórolásra játszva beragadni. Mondjuk néha a kormány nélküli emberkék érdekesen kacsáznak ;]

Pites beragadás elég gáz volt, MoT3Cel egyszerre mentünk be egymás mellett és őt fogta meg a sarok, aztán együtt pörögtünk a lane előtt. Mikor egyenesbe akartuk szedni magunkat, mindkettőnket kidobott pályára..vicces volt.
    Még hiba: ha túlfut az ember a bejáraton, akkor is be lehet állni tankolni ügyeskedve-tolatva. Mitöbb, nem próbáltam, de lehet gyorsabb is mint rendesen.. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés