Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Szerintem egyértelmű hogy látszódnia kell a számnak is. Ha már jóváírta, eltűnt az óra és sárga a szám az is jó. Ha sikerül 0-t csinálni, amit ír is, akkor jó eséllyel első helyezést tudhatod magadénak.
És minél kisebb driftet kell csinálni, pont ez a csavar a dolgoban
Hírdettem h lesz drift event erre tessék, FUN
talán lesz majd rendes is. A forumos event nyerteseit könnyebb összeírni
főleg most hogy ennyit kell kattingatni hogy emgtudjam ki mivel vanNem voltam, csak telefonközelben azért nem tudtma korábban írni, telón meg lusta voltam minden kérdésre választ írni

A helpet én se nagyon komálom... Most hogy rájöttem arra hogy help nélkül billentyűzeten is sokkal jobb driftelni.... tudják mikor kapcsolom vissza...

Meg nem akarom a jó eredményeimet a gépnek köszönni, eddig se tettem ezután sem fogom.válasz erre: (#8974) csaba0223
Nekem is ilyen volt, ha újraindítottam a gépet akkor zökkenés mentesen megy több órákat a jatek ctd nélkül. Aztán kikapcsoltam a zenét, és mind1 hogy újraindítom vagy sem a gépet, megy jól a játék, azóta 1 CTD volt, az is az én hibámból, kicsit ledobattam az ékszíjat
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Path of Exile (ARPG)
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Gumi és felni topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13" M5 10CPU / 8GPU / 16 GB / 512 GB - 1 Év Apple Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AM4 Félkonfig/Teljes konfig
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hírdettem h lesz drift event erre tessék, FUN
főleg most hogy ennyit kell kattingatni hogy emgtudjam ki mivel van