- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geli
senior tag
Vista, Ultimate 64bit, SP1, minden mai napig megjelent frissítéssel
Eset smart security,mai napi frissítéssel, soha nem volt betörés vagy vírus.
Spybot SD szintén mai napi.Leteszteltem már úgy hogy ezeket mind kilöttem, és úgy is kifagy a pt.
Konfig az adataimnál, a procin egy kilós infinity van, ha 3napig terhelem a procit akkor se megy 50fok fölé...
A vga 50-55fok everest szerint.Moh: Airborne-t végigtoltam fullon, egyszer nem fagyott ki, megse rezzent,semmi baja nem volt, ami aligha mérhető össze ezzel a pt grafikával. Egy hónapja játszok bf2-vel, szintén sose fagyott ki. Játszottam a prostreettel és a griddel, full-fullon, meg se rezzentek, SOHA.
Egyszerűen olyan betonstabil a rendszer, hogy ennél stabilabb már nem lehet. Ezek alapján asszem joggal gondolom h a pt-ben van a hiba...és nem az én készülékemben
Vasárnap csinálok egy format c-t....

Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest