Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
Fergeteges "újítás"...CTF-ben irányíthatatlan a Panama, 8-ból 4 ember laggol, a teljes bal oldalt eltakarja az a kibeb*szott chat ablak...egyszerűen gusztustalan. Egyáltalán hogy gondolták, hogy egy félkész játékot kiadnak? Én már visszasírom a régi PT-t, ami eddig volt. Milliószor jobb volt. A menüje egyedül csak azt nem árulta el, hogy be van-e kapcsolva a rating change. Ez mindent elárul, csak nem nekem. Egyszerűen áttekinthetetlen, 15 másodperc kell általában, hogy belépjek a szobába, és még nem is csináltam semmit. Ma 4 játékból 3-szor volt az, hogy beléptem, akkor már ready-t nyomott a room leader, szal maradt 15 másodpercem, hogy meglessem mindenkinél EGYESÉVEL nyolcvanmillió-kilencszáznyolcvanhét kattintással, hogy kinek mi van a backpackjában, majd hogy én is kiszedjem a backpackomat, ha nincs senkinek semmi benne. Természetesen abból a 15 másodpercből 9 már akkor letelt, mire az első ember backpackját meglestem és már rohantam is, hogy kivegyem az enyémet. Mire megnyitotta a saját backpackomat, elindult a verseny. Eddig ezek a mozdulatok 10 másodpercbe sem teltek.
Tökéletes példa, hogyan javítsunk fel egy majdnem teljesen jó játékot egy pocsékká.
Három új játékmód mellé kaptunk 100 bugot. Az árak is valahogy skótosabak lettek az eladó szempontjából. Teljesen sz*r lett véleményem szerint. Remélem hamar kijavítják, ha már vannak 50-en. Gondolom nem kevés pénzt kapnak érte, produkáljonak is valamit, vagy adják vissza a régi klienst, azzal sokkal szívesebben játszom.
Nem hiszem el, hogy a régi kliensbe nem lehetett volna belecsempészni azt a 3 "új" játékmódot, valamint hogy kijelezze, hogy be van-e kapcsolva, vagy nincs a rating change...mert ennél többet nem adott ez a frissítés. Max még azt a kimerítő, 1 óra alatt kijátszható mission módot. Gratulálok az invictusnak, hogy így sikerült felújítaniuk ezt a - z eddig - jó kis játékot, és az Aeria-nak, hogy engedte a buggal teli félkész játék nyílvánosságra tételét...nagyot csalódtam a patch-ben...jót vártam tőle, de még azt is elvette, amit eddig élveztem. Gratula...

Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Foxpost
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Glorious Model I2 Wireless fehér - szinte új
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő