Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shad0w

senior tag

Na lejött nekem is. Szerencsére nemlett igazam és viszonylag elég gyorsan lejött a patch, ezt a részét jól megoldották. :)
    Viszont! Irányítást teljesen átírták, már megint, ráadásul minden mód másikat kapott :((( . Előző patchnél hangot adtam azon véleményemnek, hogy egy olyan jatékban ahol gyakorolni kell, sokat számít a skill, fél évente átírni az irányítást nem jó ötlet. De úgylátszik nemfigyelt fel rám senkise. Maga a szoba úgy ahogy van szar. Legalább 10 mp mire betölt. Semmi informatív dolgot nem lehet benne jól látni, ugyan van sok, de nem lehet látni... Akármi történik a pályán azt bekell pofáznia, ÉNIS ÉSZREVESZE TUDOM VENNI HA MEGELŐZTEM VKIT! könyörgöm. Ha vki nekiáll írni vmit akkor a fél pályát nemlátom mer bevillan a cset, pedig 22"-os wide monitoron 1680x1050-es felbontásban lenne neki hely vhol a sarokban... Még nem mélyedtem el az optionsban, lehethogy lehet ezeket állítani, abban az esetben visszaszívom :) . Most egyelőre elég volt ennyi, inkább nézek vmi vidámat aztán majd mégegyszer nekifutok később. De egyelőre törlésre van ítélve...

szerk.: Ja kifelejtettem, hogy fakóak lettek a színek, Stallion úgy néz ki mintha teszkó gazdaságos festékkel lenne fújva, panny felnije szintén. Biztos van több is, de elsőre csak ezek tűntek fel.

Új hozzászólás Aktív témák