Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
Mentünk 4 en haverokkal a crcdemóval (ha már nem rakják fel a pt ill nem játszanak vele) és egész jó volt ,mind addig -őőő hogy is mondjam : izé
.Pedig most vettem 1 picit jobb kormányt és tök fájn volt meg PT ben is be tudtam lőni ,de ez már sokkk (többi gémnél nem volt ilyen lehülés).
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Pedig most vettem 1 picit jobb kormányt és tök fájn volt meg PT ben is be tudtam lőni ,de ez már sokkk (többi gémnél nem volt ilyen lehülés).