Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Target78hu

aktív tag

Jó ez a béta teszt csak kevesen vannak fennt sajna és nehéz így bugvadászkodni!
    Azért volt 2x is fekete képernyő nálam úgy ,hogy Macig kollega szépen végig csaptatott -kistérképen láttam ,meg hallottam ahogy elrajtol - ,énmeg seki sebe senyő ott cövekeltem.
    De amekkora , laggparty volt időnként nem is csoda (ezt nehéz is reprodukálni és nem is küldök shotot ,mert felesleges :S ).
    Drift mód nagyon jól sikerűlt szerintem! Bár ,ha rendszeresen el..ronjták az összecsúsztatott ponytokat majd a vérpistik ,rém izgi lesz mint TAban a kresser kerülgetés...
    Lehet ,hogy a lag miatt volt az is ,de a phoenix irányítása (+tuningal is) sokkal sz.rosszabb ,mint sima PT ben - Ez az egyetlen olyan autó nekem ,amit élvezetes vezetni...
    A spiedo forte kocsi meg totál nem bejövős ,nem tudom hova tenni: Drift-Race-Mud?
    Viszont a totoya 2000gt szimpatikus nagyon ,remek kezelhetőség pimpelés nélkül is már ! Remélem ocsó' lesz!
    Az új pályák über szupik röviden!
    A chat meg hát izé hozé pl szobában(menüben,versenyen) ,mindig azzal tökölök hova tegyem ,mert valamit tuti kitakar .Egy sima mezei natúr chat alul (mondjuk 3 soros görgethető) ,szerintem emészthetőbb lenne.
    Ha sikerűl betekintést nyerni a rengeteg újdonságba lag nélkül ,akkor pöpec lesz ez a játék!

Új hozzászólás Aktív témák