Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plokijuma

aktív tag

Nah, a mai TA tesztelésnek meg volt az eredménye, van egy kis nyálcsorgató replayem...
    van egy tippem, hogy köze lehet a negatív speedbughoz.

Replay: itt

Nos, hogy mit kell nézni és mi is történt:
    1) futam alatt a kép 1-2 percenként a gépemen kimerevedett kb 5mp időhosszra.
    (nem volt számottevő lag, sem én sem mások)
    2) a kimerevedés után:
    - a kocsim pont ott volt, ahol kimerevedés előtt (tehát ez idő alatt nem gurult! - tehát nem a képmegjelenítéssel volt a gond)
    - a kocsim sebessége ugyanannyi volt a képkimeredés előtt és után is.
    - a többiek ez alatt is mentek, a képernyő kimerevedés után mindenki pozíciója ugrott emiatt értelemszerűen
    - olyan mintha csak én nálam valaki megálllította volna az időt, míg a többieknek nem

- tehát kiívülről nézve olyan lehetett, hogy képkimerevedésig rendes sebességgel ment a kocsi, amikor kimerevedett a kép, addig a kocsi sebessége 0, kimerevedés után rögtön a kocsim sebessége pont annyi, mint a kimerevedés előtti utolsó századmásodpercben.

3) hogy ti is lássátok, amit én:
    - váltsátok a kamera képét az én járművemre, és az F5-ös kameranézetre váltsatok
    (apró megjegyzés: amikor ment a futam nálam nem rángatott így be a kameraképe, mint a replaynél, hanem valóban kimerevedett)

Feltételezve, hogy ez a képkimerevedés nem 5mp-ig, hanem csak pár század másodpercig tart (4 századmásodperc az emberi szem "tehetetlensége") így észre se veszi az illető a kép kimerevedést, mégis időt veszít, míg a többiek ez a rövid idő alatt is haladnak tovább. Az eredmény hasonló a negatív speedbughoz.

nos, várom a kedves kollegák hozzászólásait.

u.i: kb a 3-4 körtől félreáltam, mivel nem tudtam, hogy másokat zavarok-e.
    u.i2: aki ott volt a futamon, az mentett replayt a kérésemnek megfelelően? örülnék, ha fel is tenné, mert kiváncsi vagyok, hogy hogyan látszódtam kívülről nézve.
    u.i3: Sry, mivel ismét egy hosszú post születt általam...

Új hozzászólás Aktív témák