Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plokijuma

aktív tag

válasz Creative997 #7315 üzenetére

"ráadásul nekem ma nagyon lassan lépegetett ki és be a szobákból, vásárláskor..."

Nálam is átlag 20-30mp-t gondolkodik (főleg szobába való belépéskor)... még backpack megnyitásakor is :D
    Najó, nyilván a gyengécske PC-m miatt (is) van ez.
    Sajnos a Beta teszthez így nem tudok sokat hozzátenni, mivel észrevételeim szerint egy picit megnőtt a PT gépigénye (nem sokkal, de gépemnek már így sok), a normál PT még épp eldöcög ezen vason (ritkán még ez is megakad), de a béta verziónál elég gyakran esik az fps szám tartósan 20 alattira (hiába van totál minimumon minden, memóriából minden kézileg kilőve)

tanács/ötlet:
    Miért muszáj minden szobában a háttérben látnom 3D-ben a kocsikat? Nagyon megnöveli a töltési időt szobába be/kilélépésnél.
    Gyakran elkezdődik a verseny, mire betöltődik (30-40mp) minden a szobában, de amíg betölti a kocsikat addig, nem lehet a chatbe írni, hogy várjanak, mert esetleg kocsit/backpacket váltanék.
    (gyorsabb gépeknél ez menniyre súlyos?)

Nem lehetne valami egyszerűbb megoldás egyszerűbb gépek miatt a szobában jelenlevők kocsijának megjelenítésére? Egy sima 2D-s kép is bőven megfelelne... Ha közlekedek ki/be a szobákból, nekem a ki/belépés sebessége sokat számít.

Tudom, pont most került be ez a rendszer, hogy háttérben a kocsik megjelennek, így nem hinném, hogy meg fog változni, de valahogy gyorsabbá kéne ezt tenni.

Új hozzászólás Aktív témák