Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
"ráadásul nekem ma nagyon lassan lépegetett ki és be a szobákból, vásárláskor..."
Nálam is átlag 20-30mp-t gondolkodik (főleg szobába való belépéskor)... még backpack megnyitásakor is

Najó, nyilván a gyengécske PC-m miatt (is) van ez.
Sajnos a Beta teszthez így nem tudok sokat hozzátenni, mivel észrevételeim szerint egy picit megnőtt a PT gépigénye (nem sokkal, de gépemnek már így sok), a normál PT még épp eldöcög ezen vason (ritkán még ez is megakad), de a béta verziónál elég gyakran esik az fps szám tartósan 20 alattira (hiába van totál minimumon minden, memóriából minden kézileg kilőve)tanács/ötlet:
Miért muszáj minden szobában a háttérben látnom 3D-ben a kocsikat? Nagyon megnöveli a töltési időt szobába be/kilélépésnél.
Gyakran elkezdődik a verseny, mire betöltődik (30-40mp) minden a szobában, de amíg betölti a kocsikat addig, nem lehet a chatbe írni, hogy várjanak, mert esetleg kocsit/backpacket váltanék.
(gyorsabb gépeknél ez menniyre súlyos?)Nem lehetne valami egyszerűbb megoldás egyszerűbb gépek miatt a szobában jelenlevők kocsijának megjelenítésére? Egy sima 2D-s kép is bőven megfelelne... Ha közlekedek ki/be a szobákból, nekem a ki/belépés sebessége sokat számít.
Tudom, pont most került be ez a rendszer, hogy háttérben a kocsik megjelennek, így nem hinném, hogy meg fog változni, de valahogy gyorsabbá kéne ezt tenni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest