- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Creative997 #7315 üzenetére
"ráadásul nekem ma nagyon lassan lépegetett ki és be a szobákból, vásárláskor..."
Nálam is átlag 20-30mp-t gondolkodik (főleg szobába való belépéskor)... még backpack megnyitásakor is
Najó, nyilván a gyengécske PC-m miatt (is) van ez.
Sajnos a Beta teszthez így nem tudok sokat hozzátenni, mivel észrevételeim szerint egy picit megnőtt a PT gépigénye (nem sokkal, de gépemnek már így sok), a normál PT még épp eldöcög ezen vason (ritkán még ez is megakad), de a béta verziónál elég gyakran esik az fps szám tartósan 20 alattira (hiába van totál minimumon minden, memóriából minden kézileg kilőve)tanács/ötlet:
Miért muszáj minden szobában a háttérben látnom 3D-ben a kocsikat? Nagyon megnöveli a töltési időt szobába be/kilélépésnél.
Gyakran elkezdődik a verseny, mire betöltődik (30-40mp) minden a szobában, de amíg betölti a kocsikat addig, nem lehet a chatbe írni, hogy várjanak, mert esetleg kocsit/backpacket váltanék.
(gyorsabb gépeknél ez menniyre súlyos?)Nem lehetne valami egyszerűbb megoldás egyszerűbb gépek miatt a szobában jelenlevők kocsijának megjelenítésére? Egy sima 2D-s kép is bőven megfelelne... Ha közlekedek ki/be a szobákból, nekem a ki/belépés sebessége sokat számít.
Tudom, pont most került be ez a rendszer, hogy háttérben a kocsik megjelennek, így nem hinném, hogy meg fog változni, de valahogy gyorsabbá kéne ezt tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest