Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizibal
tag
válasz
Viszlát
üzenetére
Hát igen, sajnos akadnak olyan gyökerek, akik - számomra felfoghatatlan okból - abban lelik örömüket, hogy a többieknek keresztbe tesznek, teleszemetelik a chat-ablakot, stb. Próbáld meg nem felidegesíteni magad az ilyenek miatt; ha a közelükbe érsz, húzódj a fal mellé, ott kevesebb kárt tudnak tenni benned (legalábbis én ezt szoktam tenni, többé-kevésbé bevált). Persze ilyen hirtelen jött támadás ellen nem nagyon lehet mit tenni.
Küldj replay tape-et (screenshot-ot, ha verbális) az incidensről a GS-eknek, remélhetőleg tényleg bannolják az ilyeneket.
Csak sajnálni tudom azokat, akik normális, kulturált versenyzés helyett csak lökdösődni meg káromkodni tudnak. Vegyék már észre, hogy nem azért "ingyenes" a játék, hogy a vérpistikék (elnézést kérek minden István nevű tagtól a szóhasználatért) kidühönghessék magukat benne, aztán egy eltiltás után újra regisztráljanak és folytassák onnan, ahol abbahagyták.
Rossz látni, hogy az ilyen félrenevelt óvodás értelmi szintjét alulról karcoló egyének elveszik a normálisabbak kedvét a PT-től. Kitartás, Viszlát, kitartás...
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS TUF Gaming VG279QM1A IPS 280hz
- Eladó iPhone 15 Pro Max 512 GB tökéletes műszaki állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AOC C27G4ZXU FHD / 280hz / 0.3ms
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Watch Ultra 2 49mm használt karcmentes 99% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest