Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Én pl. sokszor játszom azért egy mapon ,mert az sok rp-t ad, megmondom mért. Kicsit több ,mint 1 hete van egy full tuningos stallionom, és eddig nem találtam olyan játékost aki el tudott volna verni úgy hogy ő is stallionnal van és nem valami vadállat RX-7 (ego off
) és mivel tovább már nem tudom tuninglni, ezért úgy döntöttem kipróbálom magam ,mit tudok ha lesz egy full-os chorvettem pl. , és ott már akkor majd ha evernek az nem azért lesz, mert a másik jobb autóval ment, hanem azért mert szimplán jobban vezet, de mint tudjuk egy fullos chorvetthez (vagy panamához) legalább 700K RP kell majd és azt össze is kell szedni valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Egy óra, két rendszer
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Yettel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Google Pixel 7 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és mivel tovább már nem tudom tuninglni, ezért úgy döntöttem kipróbálom magam ,mit tudok ha lesz egy full-os chorvettem pl. , és ott már akkor majd ha evernek az nem azért lesz, mert a másik jobb autóval ment, hanem azért mert szimplán jobban vezet, de mint tudjuk egy fullos chorvetthez (vagy panamához) legalább 700K RP kell majd és azt össze is kell szedni valahogy.