Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Én pl. sokszor játszom azért egy mapon ,mert az sok rp-t ad, megmondom mért. Kicsit több ,mint 1 hete van egy full tuningos stallionom, és eddig nem találtam olyan játékost aki el tudott volna verni úgy hogy ő is stallionnal van és nem valami vadállat RX-7 (ego off
) és mivel tovább már nem tudom tuninglni, ezért úgy döntöttem kipróbálom magam ,mit tudok ha lesz egy full-os chorvettem pl. , és ott már akkor majd ha evernek az nem azért lesz, mert a másik jobb autóval ment, hanem azért mert szimplán jobban vezet, de mint tudjuk egy fullos chorvetthez (vagy panamához) legalább 700K RP kell majd és azt össze is kell szedni valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és mivel tovább már nem tudom tuninglni, ezért úgy döntöttem kipróbálom magam ,mit tudok ha lesz egy full-os chorvettem pl. , és ott már akkor majd ha evernek az nem azért lesz, mert a másik jobb autóval ment, hanem azért mert szimplán jobban vezet, de mint tudjuk egy fullos chorvetthez (vagy panamához) legalább 700K RP kell majd és azt össze is kell szedni valahogy.