Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
megint speednug, megint eventen...
ugyanazzal a beállítással, kocsival és balansszal, ugyanazokon az íveken, hibátlanul stb.
Ha egyedül megyek kb 3 mpvel tudok jobb köröket menni, mint egy teli szoba esetén. Ez miért lehet? (a két alkalom (practice, ligafutam) közt összesen 15 perc telt el... ennyi idő alatt nem felejtek el vezetni, futamon sem hibáztam komolyat)vagy tényleg számít, hogy picit gyenge a PC-m? (minden minimumon, fps 40 körül teli futam esetén)
Esélyem nincs ilyen szoros mezőnyben maradandót alkotni így... az a 3 mp körönként nagyon hiányzik... hova tűnik?... HOVA?nem az első, nem a másdik, sokadik alkalom volt... gratulálok invictus megcsináltátok
...Szerk.: Ráadásul ez a pálya két-három kanyart kivéve végig fullgázos, tehát jóval kevesebb múlik a játékosokon, mint máskor...mégis megint 3 mp tűnt el a semmibe
Új hozzászólás Aktív témák

- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Licencek + laptopok + dokkolók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...