- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
megint speednug, megint eventen...
ugyanazzal a beállítással, kocsival és balansszal, ugyanazokon az íveken, hibátlanul stb.
Ha egyedül megyek kb 3 mpvel tudok jobb köröket menni, mint egy teli szoba esetén. Ez miért lehet? (a két alkalom (practice, ligafutam) közt összesen 15 perc telt el... ennyi idő alatt nem felejtek el vezetni, futamon sem hibáztam komolyat)vagy tényleg számít, hogy picit gyenge a PC-m? (minden minimumon, fps 40 körül teli futam esetén)
Esélyem nincs ilyen szoros mezőnyben maradandót alkotni így... az a 3 mp körönként nagyon hiányzik... hova tűnik?... HOVA?nem az első, nem a másdik, sokadik alkalom volt... gratulálok invictus megcsináltátok
...Szerk.: Ráadásul ez a pálya két-három kanyart kivéve végig fullgázos, tehát jóval kevesebb múlik a játékosokon, mint máskor...mégis megint 3 mp tűnt el a semmibe
Új hozzászólás Aktív témák

- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
...