Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urshini
tag
Hát úgy néz ki hamarosan lezárul egy korszak és a Heat Online versenypályái bezárják kapujukat. Visszatekintve kicsit fájó ez, mert 2010. december óta nagyon sok játékórát töltöttem el az arénában. Megismertem pár nagyon jó embert (görög, japán, kanadai) akikkel emailben tartani fogjuk a kapcsolatot.
Emlékszem 2011 és 2012-ben nagyon sokakkal illegális játékosoknak számítottunk, hiszen csak USA és Japán régióiból játszhattak hivatalosan. Ennek ellenére tudta mindenki, hogy a Földünk minden pontjáról játszanak, sőt a magyar fő fő fő admin LightningMcQueen magyar nyelven segített a magyar játékosoknak, akiknek problémái akadtak. Jó volt a régi Heat és annak ellenére ezzel játszottunk és nem a LevelR-el, hogy naponta benne lehetett a levegőben az IP bann.
Aztán eljött a LevelR migráció ideje, ami meglátásom szerint nem több játékost hozott, hanem pont emiatt csökkent a létszám. Ez idő tájt és ez után tűntek el a magyar adminok is sajnos. Pár hónapja meg a Maggie teljesen tönkrevágta a Heat Online érzést és a törzsgyökeresek által szeretett mini várost is eltüntette. Eltűntek játékmódok, nagyon régóta bevált funkciók, CP-ért vásárolt pernament kocsik a garázsból.
Így a pár napja kiirt bejelentés után már érthetőek a nyilatkozatok és, hogy miért nem kaptuk vissza a vásárolt eltűnt járgányokat. Már a Maggie átállásnál érdekesnek találtam, hogy saját magukat szidták - hiszen ők programozták eddig is a Heatet - azzal, hogy "kaotikus a program és a jelenlegi formában nem tudják fejleszteni". Valójában már ekkor benne lehetett a levegőben a bezárás csak még nem mondták ki. Sajnálom, hogy ezt tették, mert a Maggie csak rossz dolgokat hozott, de ennek ellenére a régi szép emlékek megmaradnak.
Véget ér egy korszak, és meg kell köszönni a régi admin gárda kiváló munkáját részemről kiemelve LightningMcQueen és TheMustard-ot. Úgy látom, hogy sajnos csak remélhetjük, hogy lesz egy Heat 2 ami az eredeti érát tudja átadni.
Üdvözlettel: sok (TA és CTF) bajnokságot megnyert B^P és HuNT crew boss.
Tudom, hogy ez eredetileg LevelR fórum volt, de le kellett irnom úgy is, hogy esetleg kapom a sarat. PT-vel nem játszottam soha de ha olyan volt, mint a Maggie akkor jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest