- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
Köszönöm Paja az útbaigazítást
akkor bizony vannak nagyon ügyes tagok/csapatok, akiknek ez mégis sikerül(vagy csak éppen akkor nézek rá) jólvan na, nem mindenki ilyen, mint én, hogy a legeslegekkel szeret csatározni
akkor is nagy teljesítmény, hogy sikerül nekik. én elvagyok farmolás meg minden nélkül 1900 környékén
(nem olyan rossz az 
Amúgy régen láttalak már... és hiányoznak a régi PT-s arcok is, mint Cicivadász, Penge, Karibaba, rsx, r-five, Crea, Wandal stb... Kár volt nagyon száműzni a PT-s eredményeinket, ez vette el a kedvet már sokunktól a Level felé...(mégegyszer végig kell nyomni/izzadni a szinteket és újra megvenni a kocsikat) de én nem bántam meg, viszont olyan nincs (és talán sose lesz), mint a PT-s kezdő év(-ek) voltak...
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor bizony vannak nagyon ügyes tagok/csapatok, akiknek ez mégis sikerül(vagy csak éppen akkor nézek rá) jólvan na, nem mindenki ilyen, mint én, hogy a legeslegekkel szeret csatározni
akkor is nagy teljesítmény, hogy sikerül nekik. én elvagyok farmolás meg minden nélkül 1900 környékén
(nem olyan rossz az