- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Én nem akarok átszokni arcadera. Az első (és eddig egyetlen) valós versenyélményem egy gokartban volt. Az úgy ment mint a játékban az arkád módban szinte bármi, de itt egy alig 100 kilós talicskáról van, szélről az arcodban, hólyag a tenyereden és akkora vigyor a pofádon, hogy nem férsz ki a sisakból. Úgy, hogy ez teljesen reális, nem úgy mint a játékban. Virtuálisan nekem a szimulátor csalja a mosolyt az arcomra, mikor a tojáshéj megreped a lábam alatt mert sok volt és már el is úszott az autó hátulja, hanem az egész szekér. Esténként mikor kocsikázok a gépen izzadok, folyik rólam a verejték... ugyan ez történt velem a gokartozáskor is... szeretem

A PTben a sim mód szerettete meg velem az online versenyzést, küzdelmet. Addig szinte csak nfsekben bohóckodtam. Persze lehet azokat is komolyan játszani, de nekem már nem tetszik.Kíváncsi vagyok a Heatnél mennyire fogják figyelembe venni a játékosok igényeit és abból mennyi fog megvalósulni. Bár ha azt nézem, hogy szinte alig játszik LvlRben és alig játszottak PTben sim irányítással akkor nem számíthatok sok jóra a szimulációs irányhoz való visszatérést illetően.
Új hozzászólás Aktív témák

- Reklámblokkolók topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Interactive Brokers társalgó
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256 GB 100% akku 2,5 év GARANCIA
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- TP-LINK TL-SG105-M2 5-Port 2.5G asztali switch - Gar.: 2028.05.09
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Beszámítás! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest