- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Blade.T
üzenetére
Viszont van igy aki a Level R el járt igy.Valószinű nem járt erre a fórumra és ő a német verzióra talált rá és ott költött némi pénz magot és időt,neki semmi érdekképviselete nem volt és benyelte a békát.
Már irtam egy párszor a két verzió nem egyforma,még a nevük sem ugyanaz pláne a tartalom különbözik.Ahhoz hogy igy régiokra korlátozzanak bennünket azonos tartalmat azonos játékot kellene kapnunk ugy hogy minden megszerzett játékban lévő értékünk átvihető legyen a ránk vonatkozó régióba.Valószinünek tartom a németek is azért nyitottak most az a tiltáson hogy megnézzzék mennyi plussz emberjön fel hozzájuk egy adott idő alatt s gondolom figyelik az amcsiknál mennyien játszanak ekkor.Nagyon ugy néz ki hogy a tartalom miatt jóval többen felmentek most a LevelR-re.Nem csak mi magyarok hanem az amcsik is!Ha nem ujjitanak a Pt-ben a régijátékosokon már nincs mit fogniuk ,hiszen mindenük megvan nem költenek AP-t.Az ujjakat probálják megfogni majd,lásd béta telis tele "üveggyöngyökkel" /fényhid,tülök,ventillátor,stb/
/meg ha már bele tartozunk ebbe a nagy "unijoba"
szerintem nem teljesen etikus kizárni szolgáltatásból a saját tagállam bármely tagját bár ehhez nem értek hiába is várom egy ideje hogy "megreggelizzem a keritést"/Ugy hogy szerintem az IP korlátozást töröljék el teljesen és mindenki játszon ott ahol akar!
Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honda topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- World of Tanks - MMO
- Seed szerver topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem nem teljesen etikus kizárni szolgáltatásból a saját tagállam bármely tagját bár ehhez nem értek hiába is várom egy ideje hogy "megreggelizzem a keritést"/