- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Corus Rs jo kis auto jól gyorsul de igazán csak hosszu egyenes pályákon van előnye Cobrával szemben.Egy rajt utáni első kanyarban már Cobra el is fordul mig a Corus csak tolja az elejét bármennyire balancolod!Javaslom teszteld elötte mindenképp,Cobrát elöször nehéz vezetni de ha megtanulod az a csúcs járgány szerintem,szerintünk.
Az IP bant egyáltalán nem értem.Csak akkor lenne jogosultsága ha mindkét játék 100%-ban megegyezne,de nem igy van.Akkor korlátozhatnák a lag stb miatt a hozzáférést.Jelenleg én vagyok a "vevő" ne a bolt diszkrimináljon,had döntsem el én kitől mit vennék meg szivesen.Szivem szerint és játékostársaim szerint is szabad bejárást kérnénk minden verzióba hogy mi döntsük el nekünk mi tetszik és miért fizetnénk.Versengjenek a kiadók a pénzünkért hogy ki tud több jobb tartalommal ellátni minket.
Lacanak: Köcce a jó kivánságokat húsvétra,viszont neked is minden jót!
Új hozzászólás Aktív témák

- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest