Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Felteszem hogy arkád módban mész, úgy presze hogy szar az irányítás. Simben szépen veszíti a tapadást a gép.
A külső kameratávolságot meg page up/down billekkel és az egérgörgővel tudod állítani, eddig is így volt. Mellesleg ha simet vársz akkor mi a rákot keresel külső kamerában?
Nekem a béta futtatására kb 20 perc kellett :s
A fizettség elég gyenge, de jobb mint a németeknél, mert itt több kört lehet majd futni.
Némelyik extrém cucc ad egy kis pluszt a stathoz.
Én a shiftet és a dirt2t is kb 2 nap alatt meguntam, PTvel meg már 2 és fél éve játszok. Lehet, hogy többet költettem PTre min amennyibe a shit és dört2 kerül, de 100xor jobban megérte. Azokat kipróbáltam, eljátszogattam vele, de semmi több.Sylar,
Azokat az időket hogy mented? Ugye nem táska/csaj nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parkside szerszám kibeszélő
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Interactive Brokers társalgó
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest