- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
Én sem fogok tudni játszani PTvel mivel nem a szerver környékén élek.
ami nekem lejön:
Aeriának csak csak észak amerikára terjed ki a "sugárzási" köre, de mivel mikor a szerződés köttettet ők voltak 2.ok a privát japán játék után így szórták világszerte. Eddig ezzel nem is volt baj, csak most hogy már sok kiadó van, akiknél pocsék verzió van, szeretnék visszakapni (a gamigo főleg) azt ami jogosan az övék(mindenki szórja a saját játékát a saját piacára). És ennek az eszköze a terület alapú IP szűrés ami az Invictus kezében van és jogosan használja elvileg.
Az a baj hogy nekünk erről nem igazán szóltak mikor regisztráltunk.Ligák: Ha be tudok lépni a játékba akkor megtartom elég résztvevő esetén.
Szerintem login denied üzentet fogunk látni, mint amikor a karbantartás miatt nem tudunk bemenni.
ui, még be tudtam lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Bitcoin topic
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB white újszerű NOTEBOOK.hu számla Akku:100% 2027 szeptemberig Apple garancia
- Bontatlan Scythe Mugen 5 rgb!!
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- Bontatlan Asus ProArt Creator wifi X870+Ryzen 9 9900X..
- ASUS Phoenix GTX 1660 SUPER OC 6GB Garanciával!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs