Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
Én sem fogok tudni játszani PTvel mivel nem a szerver környékén élek.
ami nekem lejön:
Aeriának csak csak észak amerikára terjed ki a "sugárzási" köre, de mivel mikor a szerződés köttettet ők voltak 2.ok a privát japán játék után így szórták világszerte. Eddig ezzel nem is volt baj, csak most hogy már sok kiadó van, akiknél pocsék verzió van, szeretnék visszakapni (a gamigo főleg) azt ami jogosan az övék(mindenki szórja a saját játékát a saját piacára). És ennek az eszköze a terület alapú IP szűrés ami az Invictus kezében van és jogosan használja elvileg.
Az a baj hogy nekünk erről nem igazán szóltak mikor regisztráltunk.Ligák: Ha be tudok lépni a játékba akkor megtartom elég résztvevő esetén.
Szerintem login denied üzentet fogunk látni, mint amikor a karbantartás miatt nem tudunk bemenni.
ui, még be tudtam lépni.
Új hozzászólás Aktív témák

- EA Sports WRC '23
- Linux Mint
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Most már ilyen is van: "Laptop" macskáknak
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest