Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Köszi a véleményt Stewe és Kekeeci! Viszont azóta végigolvastam a gamigo kapcsolódó fórumát is, és mostmár végképp nem tudom, hogy kinek is adjak igazat

A gamigo szerint ugyanis ők megkapták az exkluzív területi jogokat az európai játékosok tekintetében. Azt nem tudják, hogy ilyen területi korlátozás, illetve IP-ban van-e az Aeria szerződésében, de ettől függetlenül az ő paktumuk szerint, kizárólag náluk játszhatnak az európaiak. Elvileg egy évvel ezelőtt felkeresték az Aeria-t, hogy adják át az európai acc-okat, de ezt az Aeria akkor megtagadta, ellenben elhúzta az IP-ban bevezetésének idejét, és ügyvédekkel fenyegette meg az Invictus-t. Az együttműködés így a Gamigo, illetve az Aeria közt nem nagyon jöhet létre, az acc-okat nem tudják megszerezni, marad tehát kompenzációként ez a "welcome pack". A licence alapján készült autókat pedig azért nem kaphatjuk meg, mert mindegyik után jogdíjat kell fizetnie a kiadónak az autógyárak felé, amit a Gamigo nem tud nekünk megfinanszírozni, hiszen anno az Aeria fizette be utánunk az AP-s kocsik utáni jogdíjat.
Ezt végigolvasva változott a véleményem, de nem tudom kinek is higyjek. Van egy olyan érzésem, hogy egyik kiadó álláspontja sem tükrözi a valóságot 100%-ban, és az igazság valahol fél úton lehet. Ami viszont említésre méltó, az az a tény, hogy a Gamigo fórumán folyamatosan és segítőkészen válaszolgat valaki illetékes. Ez az Aeria részéről teljes mértékben hiányzik.
No, ennyit szerettem volna. Érdemes látni mindkét oldal álláspontját.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vírusirtó topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest