- Luck Dragon: Óraátállítás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Köszi a véleményt Stewe és Kekeeci! Viszont azóta végigolvastam a gamigo kapcsolódó fórumát is, és mostmár végképp nem tudom, hogy kinek is adjak igazat

A gamigo szerint ugyanis ők megkapták az exkluzív területi jogokat az európai játékosok tekintetében. Azt nem tudják, hogy ilyen területi korlátozás, illetve IP-ban van-e az Aeria szerződésében, de ettől függetlenül az ő paktumuk szerint, kizárólag náluk játszhatnak az európaiak. Elvileg egy évvel ezelőtt felkeresték az Aeria-t, hogy adják át az európai acc-okat, de ezt az Aeria akkor megtagadta, ellenben elhúzta az IP-ban bevezetésének idejét, és ügyvédekkel fenyegette meg az Invictus-t. Az együttműködés így a Gamigo, illetve az Aeria közt nem nagyon jöhet létre, az acc-okat nem tudják megszerezni, marad tehát kompenzációként ez a "welcome pack". A licence alapján készült autókat pedig azért nem kaphatjuk meg, mert mindegyik után jogdíjat kell fizetnie a kiadónak az autógyárak felé, amit a Gamigo nem tud nekünk megfinanszírozni, hiszen anno az Aeria fizette be utánunk az AP-s kocsik utáni jogdíjat.
Ezt végigolvasva változott a véleményem, de nem tudom kinek is higyjek. Van egy olyan érzésem, hogy egyik kiadó álláspontja sem tükrözi a valóságot 100%-ban, és az igazság valahol fél úton lehet. Ami viszont említésre méltó, az az a tény, hogy a Gamigo fórumán folyamatosan és segítőkészen válaszolgat valaki illetékes. Ez az Aeria részéről teljes mértékben hiányzik.
No, ennyit szerettem volna. Érdemes látni mindkét oldal álláspontját.
Új hozzászólás Aktív témák

- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OTP Bank topic
- Crimson Desert
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- LEGO klub
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Automata kávégépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciácal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest