Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Nekem az új dolgok közül2 tetszik a Hannah-ban.
-Stage-ekre bontva is nézheted az upgadeket, így nem kell végigkattingatni mikor fejlesztesz.
-Battle mód, szerintem vicces, kemény csaták alakulhatnak ki ha van elég felszerelésed jókat lehet trükközni.De az, hogy az arcade módnál azt írja, hogy úgy is tudsz pluszpontra szert tenni, hogy roncsderbizel nekem sok. Főleg úgy hogy egybe lett mosva a simmel.
Aki élvezeteset akar versenyezni annak más játék után kell néznie. Csak sajnos NINCS MÁSIK ilyen. Amit ingyé játszol, szép grafikával, közben barátságok szövődnek és megdöbbentően jól érzed magad benne.
Tudomásom szerint, senki sehol nem szólt arról, hogy egyszer csak piff puff kárba veszik minden. Tehát a befizetett APért úgymond örökéletre vásároltuk a dolgokat. Visszaváltani nem lehet. Én is több tízezret fektettem APba és most tovaszáll, lejár a szavatossága vagy mi a pék ?!
Új hozzászólás Aktív témák

- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest