- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Logitech MOMO esetleg egy G25?

Már én ki fogom próbálni a manuális váltót. Hátha okosabb vagyok mint a gép
.
Ma TA olyan versenyt mentünk No This All -al, hogy 100% élvezet volt. 15 szereplős 30 körös verseny. Mind a ketten kicsúsztunk
ő a 13. én 14. voltam (volt egy pár lagos, aki ugye csak állt a pálya szélén). 2-3 kör alatt szépen előzgetve utolértük a mezőnyt kb 8.-9. helyen voltunk. Elkezdtük őket szépen lehagyni. Vagy olyan lendülettel mentünk el melletük, hogy ők nem tudtak beállni a szélárnyékba, vagy pediglen mindig bevágtunk elé szabályosan (mikor éppen ki volt hátul) és azért nem tudott előzni. Első tankolás után már a 4.-5. helyen mentünk, de kb fél kör lemaradással. NTA le volt maradva 5-10 kocsihosszal, addig kicsit lasabban mentem, majd mikor utolért, utánna ismét kezdődött az előzgetés. Következő tankolást már úgy zártuk, hogy közvetlen a 3.-4. emberen voltunk. Ők a 'szokásos' kis koccanást eljátszották, mi meg megörököltük a helyüket. Az utolsó 2 körre utolértük a 2. embert is (az első már nagyon elhúzott) és szépen vele is eljátszottuk a 'mi megelőzünk, de neked nem szabad' műsort. Végülis az utolsó körben, én voltam a 2. NTA a 3. és közvetlen a szélárnyékában a 4. ember. NTA nemes egyszerűséggel levágta a boxon keresztül az utat
(fene a csőrét
), így (talán 2 századdal) megelőzött. Hatalmas egy futam volt, ahogy előzgettük egymást, a többiek visszaelőzését meg kivédtük. Sok ilyen jó meccset kívánok mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák

- LED világítás a lakásban
- Formula-1
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Epson nyomtatók
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alkoholista nevelde
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

), így (talán 2 századdal) megelőzött. Hatalmas egy futam volt, ahogy előzgettük egymást, a többiek visszaelőzését meg kivédtük. Sok ilyen jó meccset kívánok mindenkinek.