Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Yozsee(R)
üzenetére
Febr. 1ig kellene tartania...
Én meg cseszhetem az 5 forumos dolgot.Apropó: tegnap beszéltem vkivel és dumcsiztunk róla h mi lenne megbeszélni egy ilyen össztalálkozót játékosok vs Invictus. Amikor jó idő lenne. Szerintem elég faja lenne, ha KEDVES INVICTUSból is jönnétek, jót beszélgetni mindenről, játékról és bármi másról egyaránt. Ez még csak tervezgetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest